Ayla en Hugo

Een gemend huwelijk slaagt moeilijk, dat blijkt ook uit de cijfers die het CBS onlangs publiceerde. Hoe is zo’n huwelijk in de praktijk? De bevindingen van een gemengd stel kun je lezen in het boek van Nurnan Deniz en Guido Snel.

Ayla en Hugo ontmoeten elkaar op een feestje in Amsterdam, raken in gesprek en worden verliefd. Na een aantal weken wonen ze samen en besluiten te trouwen. Ayla is Turks, en Hugo Nederlands. In een tijd dat het al moeilijk is om een normaal huwelijk in stand te houden kiezen zij voor een gemengd huwelijk.
Spil in hun leven is de hechte groep vrienden met wie ze koken, eten en uitgaan, maar vooral veel praten over hun afkomst, over hun toekomst, over hun dromen. Gaat dat wel goed, een Turkse en een Nederlander? Als Ayla en Hugo kort achtereen ieder een groot emotioneel verlies te verwerken krijgen, worden hun liefde voor elkaar en hun vriendschappen met de anderen op de proef gesteld. In een poging hun leven samen te redden, besluiten ze elkaar te gaan schrijven.

ISBN: 978 90 234 5582 0
AANTAL PAGINA’S: 288
PRIJS: € 18.90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *