Behzat Ç. Ankara Yanıyor


behzat c ankara yaniyorBehzat Ç., een van de meest populaire tv-series aller tijden dat zijn definitieve maakte na drie seizoenen; voldoet aan het publiek opnieuw na de eerste film” Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm. “. Terwijl Serdar Akar zit in de regisseursstoel, de cast bestaat uit namen als Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu en Nejat İşler.

Terwijl Behzat wordt steeds samen met zijn leven als voetbaltrainer, wordt Himmet toegewezen als de chef van Department Of Homicide. Toen de minister van Binnenlandse Zaken wordt vermoord, Himmet wil dit gebruiken als een stap voor zijn carrière en draait de zaak in een anti-terrorisme campagne.

Vóór de moord, afdeling Moordzaken eenheid werkte aan het moorden van een eigenaar markt genaamd Hakki en iemand riep Hans werkzaam in het Duits consulaat. De Duitse regering stuurt mevrouw Ulrike voor het onderzoek. Omdat Himmet niet de nodige aandacht te geven aan deze gevallen, Tahsin nodigt Behzat terug naar het apparaat te onderzoeken.

Behzat_C_Ankara_yaniyor_filmBehzat Ç. Ankara Yanıyor

Regisseur: Serdar Akar

Genre: Actie en Thriller

Acteurs: Nejat İşler, Erdal Beşikçioğlu, Aslı Tandoğan, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç

Verwacht 1 november 2013

Behzat Ç. Ankara Yanıyor | Film
Behzat Ç., een van de meest populaire tv-series aller tijden dat zijn definitieve maakte na drie seizoenen... Turkse Film
8.4 / 10 sterren

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *