Behzat C. Dizi

behzat-c
Behzat C. Bir Ankara Polisiyesi (vertaling: Bezhat C. de misdaad serie van Ankara) is een tv-misdaad-serie gebaseerd op het boek van Emrah Serbes. Hoofdrolspeler is Erdal Besikcioglu. De serie vindt plaats in Ankara en startte 19 september 2010 op de Turkse zender Star TV.

Behzat Ç. is een detective in het politiekorps van Ankara. Hij is het hoofd van een eenheid van zes personen: Harun, Hayalet , Akbaba, Selim, Cevdet en Eda. Ze jagen op criminelen met doorzettingsvermogen en helpen bij het oplossen van moorden en andere misdaden die voorkomen in Ankara.

Behzat Ç. is afgestudeerd aan de politie academie in 1985.Hij heeft lak aan hogere machten, zelfs aan de wetten in sommige gevallen. Bezhat volgt zijn intiutie wat hem vaak in problemen brengt. Ook al is hij lang geleden afgestudeerd aan de politieacademie, hij is vastgeroest in dezelfde positie dit in tegenstelling tot zijn collega’s die zich op het hoogtepunt van hun loopbaan bevinden. Bezhat C. heeft dit vooral te danken aan de vele schorsingen en berispingen die hij kreeg.

Behzat C. seni kalbime Gomdum film.

Behzat Ç. Dizi Cast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *