Can Bonomo – Love me back

Can Bonomo

Het lied dat Turkije zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in mei in Baku is gelanceerd door Can Bonomo. “Het heeft veel elementen uit onze Turkse cultuur. Wij hebben de Engels tekst met behulp van onze eigen muziek geschreven, ‘aldus Bonomo.

Het lied heeft als titel: ‘Love me back’ en zal tijdens het 57e Eurovisie Songfestival gezongen worden door Can Bonomo. Can Bonomo presenteerde zijn lied op 22 februari in Turkije.
De reacties in Turkije over het lied Love me back lopen uiteen.  De bekende zangeres Sezen Aksu gaf aan dat ze het een goed nummer voor het songfestival vond.

Comments

  1. Alejandra says

    Het liastge met dit genre is dat het soms liastg kan zijn om in drie minuten te pakken. Het zijn vaak nummers die je een aantal keren gehoord moet hebben om het te waarderen. En dus voor een ESF niet ideaal misschien. Maar persoonlijk vind ik het wel leuk klinken, in ieder geval kiezen de Turken voor iets heel anders. Ik hoop op een bijdrage in het Turks, ik vind dat juist altijd wel mooi klinken. Toch al met al een gedurfde bijdrage van Turkije en dus van mij alvast wat brownie points . 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *