Concert Gökhan Türkmen in Eindhoven Nederland

Halikarnas events presents Gökhan Türkmen live on stage!

In 2008 maakten we kennis met Gökhan Türkmen met zijn eerste album ‘Büyük İnsan’. Twee jaar later, in 2010, kwam zijn tweede album ‘Biraz Ayrılık’ uit. Ondertussen kennen we hem allemaal van de romantische hits Büyük İnsan, Biraz Ayrılık, Bir Öykü, Yan Sen en Rüya.

Gökhan Türkmen is op 1 september 1983 in İstanbul geboren. In 1997 begon hij met gitaar spelen en in het jaar 2000 kon hij het zo goed dat hij het langzamerhand professioneel ging uitoefenen. Toen hij in 2003 afstudeerde aan de Universiteit van Kocaeli had hij meer tijd om zich te geven aan en te richten tot zijn gitaar- en zanglessen. Na een tijdje op radio’s en in de uitgaanswereld opgetreden te hebben, bracht Gökhan Türkmen in 2008 zijn eerste album uit. Hij kreeg volle punten van de luisteraars, en zo kwam ook het tweede album.

Halikarnas events haalt speciaal voor jou Gökhan Türkmen naar Nederland voor een exclusief concert! Op zaterdag 18 juni staat hij op het podium van het Partycentrum Prince in Eindhoven.

En na het exclusieve concert van Gökhan Türkmen wordt de avond afgesloten met een afterparty met de bekende Dj’s Agit, Osman yetkin, Forex, Kaan, Oki en Whiser.

Ben jij er bij?

Locatie: Partycentrum Prince
Plaats: Biesterdwarsweg 3, Eindhoven
Entree: €25
Tijdstip: 20.00-04.00
Telefoon: 06-42953037

Comments

  1. Dunya says

    Iemand enig idee wanneer deze heer Turkmen weer komt want wil m owzo graag live horen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *