Een offer ter waarde van een auto

Bij een offer aan Allah is het belangrijk dat je een mooi offer brengt. Het dier moet gezond zijn en geen ogen of oren missen. Het liefst offer je dan ook een zo zwaar en gezond mogelijk schaap, stier of kameel.

De grootste stier van dit jaar was te vinden op de veemarkt in Ovacık. Het dier woog maar liefst 1640 kilo! De eigenaar komt uit Corum en gaf aan een erg sterke band te hebben met de stier.

Er was veel belangstelling. Met teksten op zijn rug als ‘Ik ben de koning’ en ‘ Ik heb gehoord dat er een concurrent is, wie is dat?’ probeerde de eigenaar het dier extra te laten opvallen. Dat was natuurlijk zonder deze leuzen ook gelukt want het dier is 3,20 meter lang en 1,80 meter hoog. Hij eet per dag 40KG voer!

De stier is verkocht voor 23.000 Turkse Lira wat neerkomt op € 9841,95 volgens de huidige wisselkoers.

duydumki-rakibim-varmis

Comments

  1. Duval says

    Muberra

    slaan??? oh my god, als je echt niet weet waar je over praat, hou dan je mond. Stieren kunnen gevaarlijk zijn en daarom moet je een stuk hout bij je hebben. Dat ‘slaan’ waar jij het over hebt, zijn voor zo’n grote en sterke stier, schouderklopjes, om hem naar de juiste plek te begeleiden.

    Als je ook even goed kijkt, dan zie je dat het beest er vrijwel niets van voelt. als hij pijn had, zou hij wel reageren op die tikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *