Erdogan komt naar Nederland

recep-tayyip-erdogan-nederlandErdogan is op  Europese tour. De Turkse premier zal op 19 maart eerst een bezoek brengen aan Denemarken. De volgende stop is Nederland. Recep Tayyip Erdogan zal op 21 maart een officieel bezoek brengen aan Nederland. Op het programma staat onder andere een bezoek aan de Islamitische Universiteit in Rotterdam. Helaas is het programma op de Islamitische Universiteit in Rotterdam gesloten, dus stieken naar binnen glippen om de Turkse premier te zien is niet mogelijk…

Er heersen geruchten dat de Turkse premier de kwestie van Turkse kinderen bij homoseksuele pleeggezinnen wil bespreken. In Turkije is dit op momenteel een prangende kwestie. Zo stelde de Turkse regering afgelopen maand een commissie samen die deze gevallen onderzoekt en ervoor moet zorgen dat Turkse pleegkinderen niet in dit soort gezinnen terecht komen. Grote TV zenders in Turkije besteden veel aandacht aan dit probleem. En zo zal in het nieuwsbulletin van ATV vanaf morgenavond een dossier te zien zijn over Turkse pleegkinderen in homoseksuele gezinnen.

Dit zal het eerste bezoek van Erdogan aan Nederland zijn.

Comments

  1. Mehmet İmamoğlu says

    verder zal hij het hebben over de 'vredesgesprekken' met de terreurbeweging pkk en zal hij vertellen dat wij turkse nederlanders verder moeten integreren. ik verwacht niets anders op zijn agenda eerlijk gezegd. jammer dat hij heel weinig zijn eigen ideeën uit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *