Evim Sensin (Film)

De film Evim Sensin, gaat over Leyla (Fahriye Evcen). Ze is de dochter van een welgestelde familie. Ze keert terug naar haar vader wanneer de liefde is mislukt. Ze heeft nog steeds pijn in haar hart van de verloren liefde maar toch probeert ze de slechte relatie met haar autoritaire vader Selim te verbeteren. Ze weet alleen niet dat wanneer ze bij haar vader binnen komt dat ze aankomt bij haar laatste vier jaar.

In het huis van Leyla’s vader werkt Iskender (Özcan Deniz) als bouwvakker. Het is een man zonder huis en hij is opgegroeid in verschillende weeshuizen. Deze romantische drama krijgt een interessante wending. Staat hij al op je verlanglijst van ‘nog te kijken films’?

[sws_blue_box box_size=”585″]evim sensinEvim Sensin

Directeur: Özcan Deniz

Producer: Ercan Deniz en Sükrü Avsar

Cast: Fahriye Evcen, Özcan Deniz, Kayhan Yıldızoğlu, Volga Sorgu, Teoman Kumbaracıbaşı, Özay Fecht, Barış Yalçın, Rafi Emeksiz en Levent Öktem

Genre: Romantiek en Drama

Scenario: Özcan Deniz

Lengte: 104 minuten
[/sws_blue_box]

Hoewel Leyla en Iskender uit volstrekt verschillende werelden schijnen te komen, komen bij elkaar uit. Ze vinden de liefde bij elkaar ene Iskender leeft bij de dag, de enige waar hij verantwoordelijk voor is, is hijzelf. Hij weet niet wat het is om verbonden te zijn met een vrouw, het is hem totaal vreemd. De één ongelukkig in de liefde, de ander doordrongen van eenzaamheid. Leyla gaat voor deze man want de thuis voor deze man wordt toch Leyla!

Evim Sensin Foto’s

Comments

  1. Melis Müzehher Yilmaz says

    ik wil deze film snel mogelijk zien 🙁 kan niet w8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *