Gulluoglu Amsterdam

Gulluoglu Amsterdam

Er is lang op gewacht, een filiaal van Gulluoglu in Nederland. Er bestaat dan ook geen geschiktere locatie als Amsterdam om je te vestigen. Prima bereikbaar met het openbaar vervoer en midden in het centrum van Amsterdam. Gulluoglu ligt tussen Rembrandtplein en Muntplein in. Ga je met de tram stap dan uit bij halte Muntplein en je bent er om precies te zijn binnen 8 minuten.

Het is vooral erg ruim wanneer je binnen bent, veel licht en rust. Je kunt zelf kiezen waar je wilt zitten. Als je wat meer privacy wenst ga dan vooral boven zitten, dan heb je geen last van de mensen die binnenkomen of willen afrekenen.

Boven is er een mooi uitzicht op de winkelende mensen en de voorbij komende trams.. Na al het bijkomende nu ons oordeel over de baklava.

Je kunt voor verschillende varianten kiezen, en er is veel keus. Dus hou je niet van baklava? Niet getreurd, er zal ook zeker wat zijn naar jou smaak!

Wij hebben getest: de traditionele baklava. Je kunt kiezen voor een halve of een hele portie. De prijzen liggen op een normaal niveau, zeker wanneer je kijkt naar de ligging. Zo betaal je voor een halve portie €2,50 en een hele portie €5,00 ( speciale fistikli baklava) . Een halve portie zijn twee stukjes baklava en een hele portie 4, dus het is ook nog eens eerlijk verdeelt 🙂

Je krijgt je bestelling simpel gepresenteerd zonder enige poespas, effen witten borden een een vork. Verder hebben wij nog getest de Turkse koffie en de Turkse thee.

Ons oordeel:

Turkse koffie

– lekker!

Turkse thee

– net als die van mama, goed op smaak

Baklava

– een van de beste Baklava die je kunt eten in Nederland

– porties precies goed

– mooi geserveerd

Bediening

– snelle service

– vriendelijk personeel

ons totale oordeel:

Het is zeker een adres die je niet mag overslaan wanneer je in Amsterdam bent. Het is rustig en sfeervol ingericht. Je kunt lekker even ontspannen aan alle drukte en vooral genieten van de lekkernijen.

Het enige wat wij misten was een Turks muziekje op de achtergrond…

[sws_blue_box box_size=”582″]

Gulluoglu Amsterdam
Recensie door:TurkseNederlander.nl
Er is lang op gewacht, een filiaal van Gulluoglu in Nederland. Er bestaat dan ook geen geschiktere locatie als Amsterdam om je te vestigen.
Beoordeling: 4,5

[/sws_blue_box]

© Copyright TurkseNederlander.nl. Alle rechten voorbehouden.

Comments

 1. hatice says

  hallo!

  twee weken terug was ik nog bij gulluoglu en de baklava’s waren €2 en €4.
  mijn oordeel: baklava’s waren gezoet met denk bloesemwater of iets anders met een smaakje. in ieder geval was het niet de traditionele water+suiker+citroen siroop. meer marokkaans dan turks dus. punt twee baklava was vol met maizena. en dat proef je.
  Er is dus een groot verschil tussen de baklava’s die ik hier in Amsterdam heb gegeten en die in Karakoy. Dus de volgende keer zal ik mijn baklava’s gewoon bij Serifoglu halen in west waar ik mijn auto wel kwijt kan.

  Verder vind ik het eten prima. Vooral karniyarik *kwijl, kwijl*

  mvg,

  Hatice/Zaandijk

  ps: wil ik net op verzenden klikken, staat er vezenden op. zonder r 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *