Hande Yener in Amsterdam

Hande Yener en haar liveband geven op zaterdag 26 februari het startsein van Ice Berg Events met een concert in het chique Krasnapolsky hotel in Amsterdam.

Hande Yener die onlangs haar nieuwe single Çöp uitbracht, bezoekt het elegante hart van de hoofdstad en zal haar optreden geven in de authentieke Grand Ballroom-zaal van het hotel. Na het live optreden van Hande Yener vindt de aftershow plaats met de wel bekende dj’s Silence, Özkan, Gök-E, Eyup, B* Rock en Hakan C.

Het was een erg succesvol jaar voor Hande Yener. De zangeres bracht in april 2010 het album Hande’ye Neler Oluyor? uit met daarop de hits Sopa, Yasak Aşk, Bodrum en haar laatste singles Uzayli en Çöp. Met name Bodrum werd één van de meest gedraaide Turkse nummers van afgelopen zomer. Hande’s zomerhit stond wekenlang bovenaan in de Turkse hitlijsten.

Hande Yener komt voor deze exclusieve avond met haar gehele 9-koppige band naar Amsterdam. De band treedt onder andere aan met een van de meest succesvolle producers van dit moment.

Tickets || € 30 aan de deur € 35
VIP || € 75 Sta tafel met seats, hapjes en champagne
UltraVIP || € 150
Inclusief overnachting in het Krasnapolsky hotel, parkeerplaats in het Krasnapolsky hotel, lounge seats, mezze by Birbey en champagne.

Meer info over het evenement:
Men must be in couple with a lady
De organisatie heeft het recht om toegang te weigeren

Ben jij ook aanwezig of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *