Help het Turks museum Nederland

Een oproep aan iedereen die wil meehelpen aan het oprichten van een Turks museum in Nederland.

Onlangs ben ik benaderd door een enthousiaste vrijwilliger voor Turks museum Nederland. Samen met een hecht team zijn ze al 3 jaar bezig met het oprichten van een Turks museum in Den Haag. En nu is het bijna zo ver! Ze hebben een pand in Den Haag en 19 mei is de officiële opening hiervan. Maar… voordat het zover is hebben ze jou hulp nog hard nodig. Wij als turksenederlander.nl willen hier graag bij helpen en daarom een oproep aan al onze lezers, followers en fans.

Zeker voor onze voorouders is het mooi om te zien dat een stukje geschiedenis niet verloren zal gaan, dat kleinkinderen en misschien zelfs later kinderen van kleinkinderen kunnen zien hoe de Turken de immigratie naar Nederland hebben gemaakt. En wat de geschiedenis van onze voorouders is geweest. Op dit moment is dat nog goed voor de geest te halen. Maar een aanal generaties later is het moeilijk om je te realiseren hoe je opa en oma hier eigenlijk zijn gekomen, hoe de omstandigheden toen waren en hoe dit zich verder heeft ontwikkeld. En juist daarom steunen wij dit initatief! Wij zijn een stukje van Nederland, en dit moet een plekje krijgen.

Wat kun jij doen om een steentje bij te dragen aan de opbouw van het museum?

Je kunt heel veel doen… Woon je in de omgeving van Den Haag dan kun je vrijwilliger worden en samen meeklussen.Maar er zijn ook dingen die je kunt doen wanneer je niet in omgeving Den Haag woont.

Op dit moment zijn ze nog bezig met de verbouwing, dus hebben ze vooral klusmateriaal nodig. Zoals verf, kwasten, laminaat en ook een nieuwe keuken. Misschien verkoop jij deze producten en wil jij een bijdrage leveren door dit museum te sponsoren? Want ook sponsors hebben ze hard nodig!

Ook kun je donateur worden, voor al 5 euro per maand. En dat is omgerekend, 17 cent per dag…

Als jij dit museum wilt steunen is het voldoende om op deze link te klikken en contact met ons op te nemen.
Binnenkort komt er een artikel met foto’s .

Steun jij dit initiatief?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *