Istanbul shopping Fest 2012

istanbul shopping fest 2012

Wie eens in Istanbul is geweest wil zeker nog een keer terug. Ben je van plan een stedentrip te plannen naar Istanbul en dol op winkelen? Plan je bezoek dan tussen 18 maart en 26 april. Istanbul shoppingfest staat 40 dagen in het teken van shoppen, shoppen en nog eens shoppen. De winkels zijn geopend tot 2 uur ’s nachts! Wat willen shopverslaafden nog meer?

Istanbul biedt tal van mogelijkheden om te winkelen in zowel winkelcentra als bazaars. Geen stad ter wereld heeft zoveel overdekte winkelcentra met ieder een eigen sfeer als Istanbul. Winkelcentra zoals Akmerkez, Istinye Park, Kanyon, Cevahir and Istanbul Forum zijn zeker een bezoek waard vanwege het unieke assortiment aan Turkse en internationale topontwerpen. De bekende Istiklal Avenue, Bagdat Avenue en de wijk Nisantasi mogen ook zeker niet worden overgeslagen. Juist omdat zich daar ook alle internationale topdesigners bevinden, zoals Armani, Kenzo, D&G en Burberry’s. En al heb je het geld er niet voor, de sfeer proeven is ook genoeg!

Mannen niet getreurd. Want behalve het winkelen is er deze 40 dagen wel meer te doen. Geniet van concerten, straatfestivals, displays, speelgoed en spelletjes voor kinderen, muzikale evenementen, feesten, wedstrijden en mode shows. De Turkse keuken staat tijdens het festival ook centraal. Verwen je smaakpapillen met de heerlijke gerechten van de Turkse keuken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *