Je zorgverzekering oversluiten naar Hepimiz?

hepimiz
Het is december en je denkt weer na over je gezondheidsverzekering. Blijven waar ik zit of overstappen? Vaak neemt de luiheid de overhand en stap je niet over. Maar wat als er een beter alternatief is waarvoor je niet eens zoveel moeite hoeft te doen?

Het voordeel van het aanlsuiten bij een collectieve verzekering is natuurlijk korting. Hepimiz zorgt voor een collectiviteitskorting bij Agis van 6% op je basisverzekering, 12% op je aanvullende verzekeringen en ook nog eens 12% op je aanvullende tandverzekering. Opgeteld zul je hier heel wat euro’s per jaar mee besparen!

De kracht van Hepimiz is natuurlijk dat ze uitgebreide servicemogelijkheden bieden voor de Turkse klanten. Zo bieden ze een servicelijn  waar je alle vragen rondom je verzekering kunt stellen in het Turks en Nederlands, wel zo makkelijk voor de ouderen onder ons of pas geëmigreerden. Zij moeten vaak kinderen of  kleinkinderen inschakelen, die drempel verdwijnt bij Hepimiz. Wil je een second-opinion in Turkije, lange wachtlijsten in Nederland vermijden? Ook dan biedt Hepimiz oplossing.

Ook krijgen leden van hepimiz 2 gratis extra vliegtickets bij overlijden indien je bent aangesloten bij de overlijdensfonds van de  Nederlandse islamitische stichting, ontvangen leden iedere maand gratis de Medikal krant boordevol gezondheidstips en met de ledenkaart van Hepimiz krijg je korting bij verschillende partners van Hepimiz.

Een extra service die start in februari 2013,de gratis informatielijn in zowel Turks als Nederlands voor juridische zaken in Turkije. Hierbij kun je denken aan zaken rondom erfenis of andere gerechtelijke zaken in Turkije.

Wil je weten wat overstappen voor jou kan betekenen?
Bel dan de informatielijn van Hepimiz 0183 – 620 623. Op werkdagen bereikbaar tussen 09.00-20.00 of klik hier voor meer informatie over Hepimiz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *