Kayseri – Turkije

Kayseri is een oude en grote stad met een sterke economie. Het draagt ​​veel monumenten uit de dagen van de Seltsjoeken en de Ottomanen, en is ook de geboortestad van de meest talentvolle architect Mimar Sinan. De bevolkingsgroei is toegenomen en tegenwoordig wonen ongeveer 950.000 mensen in centrum van Kayseri.

Geschiedenis van Kayseri

Kayseri, genoemd als Caesarea Mazaca tijdens het Romeinse Rijk is gelegen aan de westkant van Cappadocië en aan de voet van de berg Erciyes.

De stad is een regeling voor vrij talrijk Anatolische Beschavingen door de geschiedenis heen, omdat Hattians onze huidige dag met zijn bijna 6000 jaar van de historische achtergrond.

Plaatsen om te bezoeken in Kayseri

Archeologisch Museum gevestigd in Gultepe District.

Etnografisch Museum weergave van de Turkse Islamitische kunst uit Ottomaanse Rijk en de Seltsjoeken Dynasty Leeftijden in Gunpoglu Paviljoen.

Medical Science History Museum.

Kültepe Ruins / Oude Stad; Deze antieke stad met een 500 meter diameter en 22 meter hoogte Hoyuk Tepe Heuvel en Karum antieke stad gelegen rondom het geeft een sfeer van een openluchtmuseum voor de bezoekers. Tabletten links van Assyrië Era worden beschouwd als de oudste schrijven en scripts van Anatolië / Turkije.

Kayseri kasteel en de stadsmuren; Deze werken gebouwd in 3.rd eeuw zijn in het centrum van republications (Cumhuriyet Center).

Clock Tower. De toren in Cumhuriyet Center werd gebouwd in 1919.

Erciyes Mountain, de berg Erciyes stijgt in het zuiden van Kayseri is een niet-actieve vulkanische berg. De beste renbanen voor de top klimmen zijn uitgevoerd op Zuid-West in Tekir Plato.

Erciyes Winter Sport Tourism Center; De toeristische centrum 25 km afstand van het centrum is een belangrijke plaats voor wintersport en bergsporten.

Kayseri bevat ook veel natuurlijke rijkdom voor de natuur tours en trekking activiteiten. Kapuzbasi Watervallen, Aladaglar Nationale Parken, en bergmeren gelegen in Aladaglar Nationale Parken, zoals Gokgol, Yildiz en Karagol Meren, Gokoluk, Akcay, Egri en Meyden plateaus, Erciyes, Yay Lake en Sultan Sazligi zijn slechts enkele van de belangrijkste natuurlijke schoonheden van Kayseri . Er zijn rafting renbanen in Zamanti River Canyon en ook.

Sultan Sazligi (Marshy Place) Birds Paradise, De plaats ligt op het zuiden van de Erciyes Mountain in Develi Plato gastheren vrij talrijk van vogels in het.

Thermiek, veren en kuuroorden, Haciveli Spa, Yesilhisar Springs, Zile Thermal, Bayramhaci Spa en Tekgoz Thermal.

Grotten; Doganli Underground City in Yesilhisar Town, Kayabasi Grotten in Bunyan Town, Agirnas Underground City in Melikgazi District, Ayvazhaci Village Asmali Cave in Develi de provincie, Esi Koy Grotten in Incesu Town, iLive Cave in Develi en Dikit Caves.

Provincies Kayseri
Yahyali, Akkisla, Yesilhisar, Bunyan, Tomarza, Develi, Talas, Felahiye, Sariz, Hacilar, Sarioglan, Incesu, Pinarbasi samengesteld, Kocasinan, Ozvatan en Melikgazi.

Foto’s van Kayseri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *