Laila Utrecht

meram utrecht
Na lang wachten is Laila nu ook in Utrecht! Het was het wachten waard hoor ik mensen zeggen tijdens het genieten van mijn verse muntthee. Er was veel vraag naar Laila in Utrecht. Dit kwam naar voren in enquêtes en gesprekken met de Utrecht bewoners. Laila heeft geluisterd en heeft nu een vestiging in Utrecht.

Laila Utrecht is de negende vestiging van de grootste Turkse restaurant keten in Nederland. Na Amsterdam en Rotterdam is deze vestiging de eerste in een andere stad. Naast restaurants heeft Laila ook een ander concept. Namelijk de Laila Burger. Naast de lekkerste burgers (van Nederland) die zij serveren, hebben zij daar ook hotwings, chickenstrips, desserts en salades.

meram-restaurant-utrecht15-meram-restaurant-utrecht21

Turkse restaurant Utrecht

Utrecht is een stad met meer dan 20 duizend Turken, maar met weinig Turks Restaurant in Utrecht (https://www.laila.nl) . Gek vinden wij dat. Na de komst van Laila verwachten zij dat er meer restaurants zullen komen, aldus de eigenaar Erdoğan Yüce.

meram-restaurant-utrecht22-meram-restaurant-utrecht28

Locatie

De vestiging in Utrecht is gelegen aan de A2, wat een perfecte locatie is voor de mensen van zowel Utrecht als uit de omgeving. In het bijzonder voor de mensen in Den Bosch en Amersfoort.  Er is goed nagedacht over de locatie en Laila heeft zich weten te vestigen op een strategisch punt in een foodspot. Het is met de auto gemakkelijk bereikbaar en er is genoeg parkeergelegenheid.

Adres: Proostwetering 80N, 3543 AJ UTRECHT

meram-restaurant-utrecht08-meram-restaurant-utrecht14

Menukaart en prijzen Laila Utrecht

De prijzen en de menukaart zijn hetzelfde als de andere locaties van Laila. Het is niet duurder, maar ook niet goedkoper dan bij de andere vestigingen.

Laila Utrecht openingstijden

In gesprek met de eigenaar van Laila kwam naar voren dat zij het belangrijk vinden om ten alle tijden in te spelen op de wensen en voorkeuren van de (potentiële) klanten. Hierom hebben zij deze openingstijden gehanteerd.

Maandag t/m donderdag  10:00 – 01:00
Vrijdag en zaterdag   10:00 – 03:00
Zondag     10:00 – 01:00

meram-restaurant-utrecht29-meram-restaurant-utrecht35

meram-restaurant-utrecht50-meram-restaurant-utrecht56meram-restaurant-utrecht57-meram-restaurant-utrecht63

meram-restaurant-utrecht71-meram-restaurant-utrecht77

Ben jij al geweest op de nieuwe locatie van Laila Turks Restaurant in Rotterdam (https://www.laila.nl) ? Laat in de reacties weten wat je er van vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *