Nieuwe schrijver: Seyma Eren

Şeyma Eren

Selam/ Hallo Allemaal,

Alhoewel ik het best moeilijk vind om een stukje over mezelf te schrijven, heb ik toch besloten om alles uit de kast te halen voor een mooi stuk.

Ik ben Seyma Eren, geboren en getogen in het hartverwarmende ‘s-Hertogenbosch. Ik woonde er met mijn ouders&broertje&zusje, maar sinds kort ben ik verhuisd naar een kamertje in Amsterdam. Voor shoppen wel een leuke stad, maar om te wonen? Moet er aan wennen. Ik studeer Biomedische Wetenschappen aan de VU(mijn eerste jaar). Omdat mijn vader oorspronkelijk uit Kayseri komt, ben ik Kayserili, maar we hebben een multiculturele familie. Daarom reizen we door 5 steden als we in Turkije zijn;). Istanbul is en blijft dé stad waar ik het meest van hou. Dat komt voornamelijk door haar geschiedenis en schoonheid.

Nederlander, dat ben ik zeker. Alleen heb ik een Turkse achtergrond, wat mij en de andere autochtonen in Nederland anders maakt dan anderen. Ik voel me niet minder, maar ben er trots op dat ik een dubbele nationaliteit heb. Ik voel me hartstikke thuis in Nederland, maar zoals de meeste Turken heb ik ook heimwee naar Turkije 🙁

Als persoon ben ik nogal stilletjes in het openbaar(vind ik van mezelf) en vrij nieuwsgierig naar van alles. Ik kan niet gauw over mijn mening praten, maar daarover kan ik wel schrijven. Al van jongs af aan wilde ik heel graag schrijven, maar ik heb er geen tijd voor vrijgemaakt. Ik vind het leuk om mensen aan het denken te zetten, mijn mening over een onderwerp te geven en mensen van een anders perspectief te laten kijken. Dat is ook de reden waarom ik voor deze site ga schrijven ins.

Tot kijk & Lees ze!

Geschreven door: Seyma Eren

Comments

 1. Nejla Altun says

  Hey lieve schat! Ik wens je heel veel succes met je studie en hoop dat je jezelf snel op je gemak voelt in Amsterdam (hele drukke stad vergeleken met Den Bosch!).
  Groetjes -XXX- Nejla.

 2. info says

  succes

  en jaloers ook.

  want een Nederlandse in Istanbul mag na 3 jaar wel blijven maar raakt dan wel haar Ned. paspoort kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *