MAROCOMEDY Cultuur

marocomedy

We zijn het erover eens dat er een heleboel verkeerd gaat in Nederland. En we kunnen daar allemaal heel lang over zeuren! Maar wat als we nou één avond alleen maar positief naar Nederland zouden kijken? Een avondje stilstaan bij de Nederlandse cultuur en de andere culturen die daar nu mee vermengd worden. Wij vinden dat al die culturen elkaar verrijken, maar vaak ook overlappen. Deze avond erkennen we dat Marokkanen graag zwijmelend naar Bollywoodfilms kijken en in de auto keihard met André Hazes meezingen. En Nederlanders hoor je opeens op het juiste moment ‘wejoow’ roepen en ze eten vaker couscous dan Marokkanen.

Dit wordt een avond waarop we om elkaar mogen lachen, maar vooral mét elkaar! We hebben een geweldige line-up met Anuar, Omar Ahaddaf, Peter Pannekoek, Rayen Panday en Victor Luis van ES. Jullie host voor de avond is Nabil Aoulad Ayad! Vaste entertainers Hatim, Derek Otte en de band Kasba zijn ook weer van de partij. Zijn jullie er klaar voor? Met wie kom jij?

marocomedyMaroComedy Cultuur
18 April 2014
Prijs € 25.00
De Meervaart Amsterdam
[sws_button class=”” size=”sws_btn_small” align=”” href=”https://tickets.meervaart.nl/eventim.webshop/webticket/shop?event=5087&language=nl&kassierer=web” target=”_blank” label=”Bestel Tickets” template=”sws_btn_default” textcolor=”” bgcolor=”” bgcolorhover=”” glow=”sws_btn_glow”] [/sws_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *