Meer schrik van Erdogan dan van Osama bin Laden

De heer Filip Dewinter: “Ik heb meer schrik van de Turkse premier Erdogan dan van Osama Bin Laden.”

Dat was een van de opmerkelijke citaten uit het interview dat naar aanleiding van de Europese dag tegen racisme en discriminatie verscheen gisteren in de Turkse krant Zaman.
Het interview ging over multicultuur, islam en de toetreding van Turkije tot de Europese Unie.

Zo zegt Filip Dewinter Dewinter onder meer: “Ik heb meer schrik van de Turkse premier Erdogan dan van Osama Bin Laden. De toetreding van 80 miljoen Turken is misschien wel gevaarlijker dan de aanslagen van Al Qaeda. Na de Turkse toetreding tot de EU zal één op zes Europeanen islamitisch zijn. De islamisering van Europa is een feit wanneer Turkije zal toegetreden zijn.”

Filip Dewinter spreekt zich in het interview ook uit voor de verplichte assimilatie van immigranten en een burgerschapsproef voor vreemdelingen die de Belgische nationaliteit verworven hebben.
“Als er dan vastgesteld wordt dat ze niet voldoende geassimileerd zijn, moet van vreemdelingen die over de dubbele nationaliteit beschikken de Belgische nationaliteit ontnomen kunnen worden “.

Volgens Dewinter is de islam momenteel “de gevaarlijkste vijand van Europa”. Hij wijst erop dat de islam “Europa al tweemaal onder de voet heeft gelopen”. In verband met het Vlaamse beleid met betrekking tot de islam zegt hij: “Ik betreur dat de overheid moskeeën subsidieert. Op deze manier geven we de islam wapens in handen die tegen ons kunnen worden gebruikt”.

Hoe denk jij over deze opmerkelijke ideeën van Filip Dewinter?

Comments

  1. Al-Islam says

    De islam is een prachtig geloof, de islam betekent overgave aan 1 god, moslim betekent iemand die gelooft in 1 god.. Christenen zijn mensen die geloven in Jezus Christus die beweren dat hij de zoon van god is terwijl in de Islam Jezus een profeet is dus als je het zo bekijkt waren de eerste profeten al moslims omdat ze met 1 boodschap kwamen en die klonk het zelfde: onderwerping aan 1 god (Islam) en in de loop der tijden zijn de evangelien verandert wat bekend is ook binnen de Christelijke gemeenschap de bijbel is helemaal aangepast en verandert en dat is niet mogelijk met de Koran.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *