Meram Amsterdam West

meram amsterdam west

Genieten van lekker Turks eten en na het eten na borrelen met elkaar geheel in een sjiek nieuw restaurant? Dat kan allemaal in het nieuwe restaurant Meram Amsterdam-West. Geheel ingericht in Turkse stijl!

Het restaurant kun je verdelen in drie aparte gedeelten. Zo heb je een restaurant waar je  kunt genieten van de Turkse keuken, een BBQ & grill gedeelte waar je gezellig zelf kun grillen aan tafel en een café voor als je wil nagenieten of alleen voor een drankje en waterpijp komt.

Het nieuwe restaurant bevind zich tegenover het welbekende plein 40-45 Amsterdam West.

Adres Meram Amsterdam-West:
Slotermeerlaan 111
1063 JN Amsterdam

Telefoonnummer : 020 – 447 03 70

Ben jij al in het nieuwe restaurant Meram geweest?

[sws_blue_box box_size=”582″]

Meram Amsterdam West
Recensie door:TurkseNederlander.nl
Genieten van lekker Turks eten en na het eten na borrelen met elkaar geheel in een sjiek nieuw restaurant? Dat kan allemaal in het nieuwe restaurant Meram Amsterdam-West.
Beoordeling: 4,5

[/sws_blue_box]

Comments

  1. says

    Goedenavond ik ben hafida
    20 jaar oud ik heb een vraag
    Ik zou hier heel graag willen werken als dat kan of jullie nog vacatures nodig hebben ik ben zoek naar leuke restaurants van die restaurant hoorde dat hier een keer lang komen voor meer informatie te kun krijgen
    Dan ik dat weet wat de regels zij wat de tijden zijn ik ben iemand die heel graag werk en ik hou van zelf lekker andeslag gaan ik ben altijd op tijd dat is blankrijk voor me groepje hafida en nog vijneavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *