Moederdag

Goed voor degenen die de afgelopen paar weken in een holletje hebben geleefd en het nog niet weten …
morgen is het MOEDERDAG!
Kijk, het is gewoon niet leuk meer. Twee maanden lang lezen we overal dat het Moederdag is, op een gegeven moment krijgt je eigen moeder er zelfs genoeg van.

Je zou denken dat iedereen dus de cadeaus al klaar heeft liggen, en het echt niet de laatste zaterdag een uur voor sluitingstijd op zoek gaat naar een leuk cadeau. Nou, als je dat denkt heb je het dus flink mis. Want IK was de laatste zaterdag een uur voor sluitingstijd op zoek naar een cadeau maar ook nog TIG andere klanten. En dan denk ik, he? Je gaat toch niet nu nog een cadeau kopen? Dat had je allang moeten doen!

Uiteindelijk heb ik een aantal dingen gekocht die mama leuk zou kunnen vinden, en natuurlijk het bonnetje goed bewaard. Want ja, smaak daar valt over te twisten. Maar heb jij nou geen cadeau? Dan geef ik je een paar tips voor mama dag!

Het allerbelangrijkste van moederdag is het verrassingseffect. Een geurtje kopen die ze al een aantal keer heeft gekocht? Alsjeblieft niet! Wees creatief en val niet in herhaling.

Heb je nou helemaal niks kunnen kopen, want je had geen geld, geen tijd of wat anders? Dat is helemaal niet erg! Er zijn zoveel dingen die je voor je moeder kunt doen zonder dat je ervoor hoeft te betalen.

Wat bijvoorbeeld hoor ik je denken? Nou, bijvoorbeeld voor haar strijken, een cake bakken, de auto wassen, een brief schrijven waarin je in heel veel woorden zegt hoeveel je om haar geeft, het huis versieren en het allerbelangrijkste is ’s ochtends een ontbijt voor haar klaarmaken!

Ik zet mijn wekker om 8.30 morgenochtend en ga een uitgebreid ontbijt voor mama en het hele gezin klaarmaken. Ik heb ook nog bloemen voor op de tafel (heb je die niet kun je die uit de tuin van de buurvrouw plukken) en dan nog een paar kleine cadeautjes. Uiteindelijk gaat het niet om wat je voor haar koopt, maar de liefde die je elkaar kunt geven. En Moederdag is de dag dat je je mama even extra in het zonnetje zet!

Heb jij nog een tip voor moederdag? Zet hem bij de comments!

Ohja, en wil je weten wat moeders absoluut niet willen krijgen op moederdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *