Neemt Abdullah Avci ontslag?

abdullah-avci
Het was voor Turkije gisteren een derde nederlaag op rij. Waar ligt toch aan? Verschillende critici willen dat de Turkse bondscoach Abdullah Avci zijn ontslag indient. NTV sport stelde hem enkele vragen die hij na afloop van de wedstrijd antwoordde…

ER WAS NIETS AAN TE DOEN
Het spel en de tegenstander begon zoals wij wilden. We kregen ook in de eerste helft een voorsprong. De goal die de tegenstander maakte was een fout van ons. Die hadden we nooit door mogen laten. We moesten rustig blijven na de eerste helft. Dat deden we ook alleen hebben we alsnog verloren. Er was niets aan te doen. Dit hadden we ook niet verwacht.

IK ZAL GEEN ONTSLAG INDIENEN
Ik heb nooit gedacht aan het indienen van mijn ontslag. De Turkse voetbal stopt niet bij tegenslagen en gaat door tot het bittere eind. We zullen zien wat het ons brengt. Ik sta open voor kritiek en feedback, maar stoppen met het Turkse elftal daar denk ik niet aan.

Comments

  1. Kay Han says

    Niet alleen hij alles spelers moeten ook ontslag nemen ! Turkse team heeft gewoon een nieuw en briljant team nodig die deze achter elkaar komende nederlagen, bruisend moet laten verwezenlijken !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *