Nieuw boek Wilders over Islam

Na zijn korte biografie in 2005 getiteld ‘Kies voor de vrijheid’ en na Fitna zal hij nu een boek schrijven over de Islam. Een boek met de visie van Geert Wilders op de islam. Hij zegt dat tijdens een interview met de Nederlandse krant De Telegraaf.

Wilders wil zich met zijn boek vooral richten op de Amerikaanse markt. “In het boek gaat het erom hoe wij de islamisering wereldwijd beter kunnen bestrijden”, aldus Wilders.

Volgens Geert Wilders doet Nederland veel, maar moet er ook Internationaal veel gebeuren. Zo is hij van mening dat er een signaal aan de Arabische wereld moet worden gegeven. Internationaal moet worden aangegeven dat er stevig wordt teruggevochten. Of de islam in gevecht is met iemand, dat is weer een andere vraag.

Verder spreekt Wilders in het interview over internationale doelen en ambities. De anti- islamorganisatie de International Freedom Alliance die internationaal is wil Wilders echt van de grond brengen. ‘Dat zal echt heel groot worden’, aldus Wilders.

Zou jij het nieuwe boek van Wilders willen lezen?

Comments

  1. trotse kafir says

    Ik ga het boek zeker lezen . Als er 1 iemand is die wakker is en de agenda van de Islam goed heeft begrepen, dan is het wel Geert Wilders. Trots op hem. Weg met de woestijncult!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *