Pembe Maske

De cosmeticawereld in Turkije was het afgelopen jaar in rep en roer. Turkije zou het revolutionaire product uitgevonden hebben dat zowat tegen elk kwaaltje zou helpen.

Pembe maske (roze masker) belooft om alle huidproblemen op te lossen. En opeens was er een booming business ontstaan in Turkije. Op zowat iedere hoek van de straat kon je dit masker kopen.

Pembe maske is geen wondermiddel

Hoe kan het zijn dat dit product zo populair is geworden?
Wat is het verschil met de reeds bestaande huidverzorgingsproducten?

Alles is begonnen met de huidproblemen van Yildiz Cagri Atiksoy. Actrice in de populaire Turkse serie ‘oyle bir gecer zamanki’. Haar huidproblemen waren zelfs door de make up overduidelijk zichtbaar.
Na ongeveer 3 maanden met zichtbare huidproblemen zagen we Yildiz Cagri Atiksoy (in de serie Berrin) opeens  met een egale huid! Hoe had ze dit voor elkaar gekregen? Van een compleet verergerde huidconditie naar een huid zonder enige imperfecties?

Slimme marketing.
Precies op dat moment speelde een cosmeticaproducent marketingtechnisch erg tactisch! De cosmeticaproducent liet overal weten dat de roze masker het product was dat Yildiz Cagri Atiksoy gebruikt had om beter te worden.
Velen geloofden dit en ‘pembe maske’ werd plots booming business.
Inmiddels bestaan er verschillende merken die dit masker aanbieden. Van heel duur tot heel goedkoop. Bijna iedere fabrikant claimt dat zij degenen zijn die het gezicht van Yildiz Cagri Atiksoy beter hebben gemaakt.

De waarheid?
De waarheid ligt toch wat genuanceerder. In werkelijkheid is de actrice onder behandeling van een dermatoloog. Haar dermatoloog Dr. Neslihan Dolar geeft in een persverklaring ook aan dat ze gebruikt maakt van medische zalfjes en medicijnen en dat de actrice het roze masker niet gebruikt.

Yildiz Cagri Atiksoy geeft aan moe te zijn van alle vragen over of ze de pembe maske gebruikt. Ze heeft aangegeven een juridische strijd aan te gaan met degenen die haar naam hebben misbruikt om producten te kunnen verkopen.

Heb jij al kennisgemaakt met de wonderen van de pembe maske?

Roze masker

Comments

  1. burcu says

    Ja, die heb ik thuis liggen en gebruik het af en toe. Is deze masker goed? Ja ik vind van wel. Alleen moet je het bij de eerste keer dat je het gebruikt 7 dagen lang doen. Je zult het resultaat snel zien! Good luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *