Prepaid Creditcard: Moneypass

moneypass-creditcard
Wil je als student of BKR- slachtoffer een creditcard aanschaffen, maar voldoe je niet aan de eisen? Dan hebben we goed nieuws!

Na Engeland en Duitsland is het tijd voor Nederland om haar armen te openen voor de prepaid creditcard, Moneypass. Wat deze kaart onderscheidt van andere creditcards is dat het eerst opgewaardeerd moet worden voordat hij gebruikt kan worden. De gebruiker bepaalt zelf hoeveel geld er op de kaart gestort wordt en maakt hiermee duidelijk voor zichzelf hoeveel geld ermee uitgegeven kan worden. Rood staan, hoge rekeningen en hoge rentes bestaan dus niet.

moneypass-iphone

Omdat er geen BKR- toetsing vereist is biedt Moneypass velen de mogelijkheid om eigenaar te worden van een creditcard. Deze prepaid creditcard is wereldwijd geldig en zorgt er bijvoorbeeld voor dat je je huurauto of hotelkamer garandeert door online borg te betalen.

Ver zijn van je geliefden is moeilijk, waarom maak je het niet makkelijker voor jezelf door te delen? Het is algemeen bekend dat delen in de Turkse cultuur heel belangrijk is, maar afstanden zorgen ervoor dat dit moeilijker gaat. Gelukkig gaat het delen met Moneypass Partnerkaart wat makkelijker. De Partnerkaart bestaat uit een hoofdkaart en een tweede kaart. De tweede kaart kan opgestuurd worden naar een vriend of familie in het buitenland. Zodra de kaarthouder geld overschrijft ontvangt de tegenpartij het bedrag direct.

tijdelijkgratis

Tijdelijk Gratis!

Als TurkseNederlander.nl hebben we de voordelen van Moneypass Prepaid Creditcard voor je opgesomd:

●Makkelijk opwaarderen met Ideal
●Geen BKR- toetsing
●Veilig betalingen doen op internet
●Wereldwijd geaccepteerd
●Opwaarderen tot 3.750,-
●Geld delen met familie en vrienden

Als je onder de indruk bent en meer details wil bekijken over deze prepaid creditcard ga dan snel naar www.moneypass.nl of bekijk vele acties op de Moneypass Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *