Rode Tulp Film Festival Rotterdam

Een Turks film festival in Rotterdam, daar wil jij toch ook bij zijn? Het Rode Tulp Film Festival wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en het lijkt een groot succes te worden.

Het doel van het filmfestival is door middel van film een ander gezicht van Turkije te tonen. Hiermee de banden tussen Turkije en Nederland te versterken. Het festival is een ontmoetingsplaats voor filmliefhebbers. Ook is het festival van 5-9 juni een trefpunt voor prominente festivalgasten, filmmakers, regisseurs en acteurs van premièrefilms. Ook aankomende en gevestigde talenten uit de Turkse filmindustrie zijn aanwezig. Mocht je carrière willen maken als filmster in Turkije is het wellicht handig om langs te gaan. 😉

Maar niet alleen voor het kijken van films is dit een interessante festival. Rondom de films worden er verschillende activiteiten georganiseerd met regisseurs, acteurs.

Uiteindelijk zal het festival afgesloten worden met de uitreiking van de Rode Tulp Jury Filmprijs.

Datum: 5 t/m 9 juni
Locatie: Rotterdam
Entree: Volwassenen € 9,- kinderen tot 12 €7,50

Voor de volledige filmagenda verwijzen wij jullie door naar de website van het Rode Tulp Film Festival. Telefonisch kaarten reserveren is mogelijk via 010 – 277 22 77, hier worden €0,50 extra kosten voor gerekend.

Wat is jouw favoriete film?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *