Sharia4Holland verbieden zegt PVV

Volgens Geert Wilders moet de extremistische groepering Sharia4Holland verboden worden. Ook de leden moeten worden uitgezet.
Sharia4Holland heeft de moslims in Nederland opgeroepen om de Sharia in te voeren.

Deze organisatie die ijvert om van Nederland een islamitische staat te maken, is volgens Wilders een gevaar voor de maatschappij en de democratie.

Samen met zijn fractiegenoot Joram van Klaveren heeft Wilders opheldering gevraagd over de zaak aan de minister van Binnenlandse Zaken Piet Hein Donner van CDA.

Sharia4Holland is een deel van Sharia4Belgium, en is sinds kort actief in de Nederlandse samenleving. De extremisten zijn voorstander van de sharia. Het is de bedoeling dat de leden de straat op gaan om leden bij elkaar te krijgen.

Er zijn op dit moment nog geen strafbare feiten gepleegd zegt woordvoerder Edmon Messchaert van Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Ook de AIVD is hiervan al op de hoogte.

Comments

 1. sjon says

  De waarheid ligt heel ergens anders dan jullie moslims denken.
  Houd er rekening mee dat jullie zullen ondervinden dat je in nederland bent komen wonen of jullie zijn hier geboren en jullie ouders zijn hier naar toe verhuist.
  Wat jullie niet weten is dat allah niet de hoogste God is maar een demon die jullie misleid.
  Een demon die opereert onder de vlag van satan.
  Allah hoort bij de antichrist en dus moslims door de islam gaan een grote rol spelen in de laatste jaren dat deze bedeling nog zal bestaan
  Maar zoals het hele draaiboek voor wat betreft de eindtijd in de bijbel al is opgeschreven de macht en de invloed van de islam en alles wat daarbij hoort is na een heftige maar korte periode gedwongen om Jezus als heerser van deze aarde te erkennen.
  Wij als christenen hebben maar 1 opdracht “heb de here uw God lief met heel je kracht ziel en verstand en 2de daaraan gelijk heb uw naaste lief.
  Dat doe we dus ook.
  Maar onthou goed, God komt in actie actie als wij bidden.
  Wij bidden dus onophoudelijk dat de moslim gemeenschap in nederland Jezus zullen zien.
  M.a.w. jullie kunnen een opwekking verwachten.
  Leuk hé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *