Sneijder wil geen 20.000 Turken in stadion

sneijder-turkije-amsterdamVanavond is het zo ver, de wedstrijd Nederland- Turkije voor de WK-kwalificatie 2014. De wedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam ArenA, dus is een uitwedstrijd voor de Turken.
Veel Turksenederlanders willen de wedstrijd graag zien, want hoe vaak krijg je nou zo’n mogelijkheid? Dus waren de kaartjes voor het uitvak al snel uitverkocht. De KNVB is natuurlijk ook niet dom en heeft extra kaartjes beschikbaar gesteld voor Turkse supporters. Inmiddels zijn die kaarten ook uitverkocht.

De Turken die niet terecht kunnen in het uitvak en ook niet in het extra vak voor de Turkse supporters geven niet op… want ze gaan gewoon in het Nederlandse vak zitten.  Want ja waar je zit is echt niet zo’n probleem voor de Turken.

Je zou kunnen zeggen, de KNVB krijgt zijn stadion vol… dus meer inkomsten. De Turken kijken live naar de wedstrijd dus zijn blij. Iedereen blij. Of niet? Vandaag verscheen in de Spits een opmerkelijke uitspraak van de Nederlandse voetballer Wesley Sneijder.

Als we Wesley Sneijder even citeren: ‘ Zo is het net een verkapte uitwedstrijd en dat is natuurlijk een heel slechte zaak. Wij spelen thuis dan horen er geen 20.000 Turken in het stadion te zitten. Ik denk niet dat 20.000 Turken een clubcard van Ons Oranje hebben aangeschaft voor deze wedstrijd. Nee, die kaarten zijn allemaal via de zwarte markt verhandeld. De Turken hebben de zwarte markt zo’n beetje uitgevonden’.  

Nou, dat Wesley Sneijder niet blij is met de Turken in het stadion is duidelijk. Een ding snap ik niet. Als de Turken geen lid zijn van Ons Oranje en die kaartjes dus niet kunnen kopen… Als de Turken dus kaartjes hebben gekocht op de zwarte markt… Hoe kunnen de Turken dan degene zijn die de zwarte markt hebben uitgevonden? Leg dat nog eens uit Wesley?

Comments

 1. Burç Karatay says

  Waar lees je dat Sneijder zo'n uitspraak heeft gedaan? Can't find it…

 2. Nermin Kaplan says

  Denk niet dat Wesley antwoord kan /wil geven 🙂 zo'n onzinnige opmerking is niet te beantwoorden mijn inziens:)

 3. Anoniem says

  Vandaag verscheen in de Spits een opmerkelijke uitspraak van de Nederlandse voetballer Wesley Sneijder… (regel 11)

 4. Kader Ulu says

  Dom geboren en dat ben je dus ook gebleven niets bij geleerd al die jaren dus Wesley..Hoe dom kun je zijn

 5. Isa Caliskan says

  hij moet zijn smoel dicht houden, niet janken als een baby en gewoon voetballen als een man..

 6. Ferhat Taskopru says

  Jaaa goedzoo valla weetje waarom er 20 000 werd verkocht omdat er weinig nederlanders tickets hebben gekocht en natuurlijk willen ze geld verdienen daan maar voor de turken. Kapiisshhh sneijderr !!!

 7. Adnen Senal says

  Hoe dom kun je zijn als BN’ner en vooraanstaand voetballer zo een uitspraak te maken.
  Getuigd van grote intelligentie, Wesley is dus blijkbaar een eerste klas boer!!
  Heel slim als je 500.000 medelanders tegen je in het harnas jaagd.

  500.000 waarvan de meeste wellicht van Wesley HIEL-den.
  Wesley ga de wereld in en wat algemene kennis opdoen, ipv andermans vrouwen op te scharrelen. Zielenpiet

 8. says

  Hij heeft het over het feit dat het nu een uitwedstrijd is, dat lijkt mij niet meer dan normaal. Als je thuis speelt wil je dat je supporters aanwezig zijn om je te motiveren, als het hele stadion dan vol zit met supporters voor de andere team is het een omgekeerde wereld.

 9. hy says

  ARKADASLAR AKSAM STADYUMDA, SNEIJDERI ISLIKLAYALIM, AYAGINA HER TOP GELDIGINDE, ISLIKLIYALIM, O ZATEN BIR TURK DUSMANI BIRE BIR SAHIT OLDUM

 10. Burç Karatay says

  Zonde, ik had hem wel wat slimmer verwacht… die raken we met FIFA 13 niet meer aan.

 11. Burç Karatay says

  Zonde, ik had hem wel wat slimmer verwacht… die raken we met FIFA 13 niet meer aan.

 12. Tonyukuk says

  Als sfeer goed is gaan we wedstrijden winnen’. en dan gaan we toeteren/feesten ,Waar we iedereen gek gaan maken ….

  Verder ,Ik vind het echt ongelooflijk hoe anti-TURKEN ze in NL zijn terwijl marrokaanse woestijn negers de groootste dieven zijn …

 13. Miran says

  Ik vind die uitspraak echt niet kunnen! En verder denk ik dat Wesley gewoon bang is om af te gaan! En dat is natuurlijk erger bij een thuiswedstrijd..waar ook nog eens veel supporters van de tegenpartij zijn! Ben erg benieuwd of NL in goede vorm is…

 14. Hll Yldrm says

  daar zegt ook niemand iets op vriend, vervolg uitspraak (zwarte markt gedoe)

 15. Erol Kandemir says

  Inderdaad, ik heb mijn ticket ook via de zwarte markt, van een Nederlandse handelaar, gekocht!

 16. Fener. says

  Adam kiskaniyor gewoon , je moet niet naar die gast kijken , hij moet zich gedragen , we mogen doen wat we willen klaar.

 17. Sarp Hazarbeyoglu says

  Nederland is tijdens de WK 2de geworden, EK zijn ze met 0 punten naar huis gestuurd daarna wat oefenwedstrijden verloren. Onderling hebben ze ruzie in de team. Ze verdienen miljoenen euros per jaar maar bakken niks ervan. Dan heb je de vrouw van Sneijder die van bed naar bed gaat? Lijkt me logisch dan dat die nogal domme uitspraken doet.

 18. Ali simsek says

  Hahahahahhaha wesleeeyyy gooi jezelf wegin de dichtsbijzijnde prullenbak, typisch zo een wilders uitspraak sul

 19. Huruye says

  Tja… zo’n persoon is dan een voorbeeld voor vele jonge voetballertjes in de dop.:(((
  Westley, ben je een verkapte campagne aan het voeren voor PVV?

 20. Kader Ulu says

  Moeten de Nederlandse supporters kaartjes gaan kopen en niet wachten tot ze uitverkocht zijn bij de KNVB en dan gaan lopen brullen.. 20.000 TURKSE SUPPORTERS GOO FOR IT …

 21. says

  PFFFFFFFFF wat een mafkees weet je wel hoeveel Turkse mensen er in Nederland wonen, dit slaat helemaal nergens op en is een domme discriminerende opmerking van iemand die verdomme een voorbeeld functie heeft, lekker voorbeeld voor de jeugdige voetbal supporters.

 22. Ferdi Kabak says

  hij jankt als hij verliest hij doet stoer als hij wint. hij moet gewooon voetballen en normaal doen ga niet racistisch doen ofzo!

 23. Rita Van Tilborg says

  Hopelijk kan ie beter voetballen dan opmerkingen maken !

 24. Rogier Der Kinderen says

  Wat loopt die Wes nou dom te lullen? Dat wordt vanavond lekker roepen, Yolante is een orrespoe:-) (ik weet niet hoe je dat schrijft) hahaha

 25. bianca says

  hoe dom kan die wesley wel niet zijn zeg met zo’n uitspraak wij zeggen toch ook niet we willen geen nlers anders lijkt het op een uitwedstrijd eerst nadenken en dan praten en buiten dat om hoeveel geld van die turken steekt hij in ze zak waardeloos dit ventje

 26. Gracia Rahman says

  Ik heb het stuk toch even goed gelezen. Hij zegt eigenlijk niet echt iets negatiefs over TUrken hoor, het ging meer over de kaartenverkoop enzo…..

 27. aytac says

  wesley is een man, zonder niveau, anders zeg je dit niet. Wat hij wil de voorpagina van de krant bereiken en dat iedereen over hem praat. Walgelijke kleine etterbak….!!

 28. ozcan says

  kijk eerst naar de nederlands elftal daar zitten meer buitenlanders als nederlands. hij is lang niet in het nieuws geweest dus dit was zijn kans…!

 29. femmie says

  echt een kansloze opmerking,en daarbij heb hij een vette bankrekening dus waarom maakt hij zich zo druk om die kut kaartjes,als ik ze ergens zwart vandaan kan halen zou ik het ook doen,net alsof iedereen zo heilig is,pfffffffff ga nou maar voetballen piepkuikentje

 30. says

  Hulya ik weet wat ik schrijf,en anders gedraag ik mij net zo dom als vele je kunt niet iedereen over een kam scheren.Ik weet dat vele echt gastvrij zijn,en ja dat ene koekkkie bij de thee dat heb ik ook nooit begrepen,ook dat niet langskomen tegen etenstijd niet.maar ja ze hebben ook vele goede kanten. ik houd niet van generaliseren een foute nederlander,turk,marokaan of wat ever maakt nog niet een hele bevolkingsgroep fout.

 31. Rana says

  wesley sneijder weet niet egt wat hij zegt turk zijn ook mensen hun hebbe ook een leve ze moge zelf wete wat ze doen in elk geval was ik daar ook en ik vond het best leuk het viel mee hoor dus wesley niet zo over drijfe!x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *