Stem Zehra Sariaslan naar de VN


Als het gaat om jong Turks talent dat ons goed kan vertegenwoordigen waar dan ook willen wij als TurkseNederlander.nl daar graag een podium voor bieden. Zehra Sariaslan is zo’n jonge Turkse talentvolle dame. Ze heeft het al ver geschopt en staat nu in de finale!

De oproep van Zehra aan jullie:

zehra sariaslan

Zehra Sariaslan

Ik ben Zehra Sariaslan. Een 22 jarige rechtenstudente aan de Universiteit Utrecht. Ik doe mee aan de verkiezing om de nieuwe jongerenvertegenwoordiger naar de Verenigde Naties te worden. Een jongerenvertegenwoordiger vormt de schakel tussen de Nederlandse jeugd en de Verenigde Naties. Ik zit nu in de finale samen met twee andere kandidaten en met jou steun kan ik de nieuwe jongerenvertegenwoordiger naar de Verenigde Naties worden. Stem mij naar de VN zodat ik de nieuwe jongerenvertegenwoordiger naar de VN word. Ieder kandidaat heeft zijn eigen speerpunt. Ik heb gekozen voor vrouwenrechten.

Ik zou zo graag willen zien dat alle vrouwen ter wereld gelijke kansen krijgen net als mannen. Dat zij niet worden gediscrimineerd, mishandeld en onderdrukt. Dat zij met alle respect worden behandeld. Ik wil mij wereldwijd inzetten voor gelijke berechtiging en bescherming van de mensenrechten van vrouwen. Vooral stopzetting van geweld tegen vrouwen, hulpverlening aan de slachtoffers en berechting van de daders vind ik erg belangrijk. Ik wil de vrouwenrechten niet alleen onder de aandacht brengen maar tevens projecten stimuleren die bijdragen aan een beter leven van de vrouwen. Onlangs is er bijvoorbeeld een ‘paniek button’ geïntroduceerd in Turkije waar vrouwen beroep op kunnen doen wanneer hun man agressie toont. Op dat moment schuiven de politie aan. Ik zou graag willen bijdragen aan het ontwikkelen van dit soort projecten. Ik hoop dat ik ook andere jongeren zal inspireren om hier iets aan te doen. Want iedere stem telt. Wij, jongeren, zijn de nieuwe generatie. Wij zijn de toekomst!

Stem mij naar de VN door ZEHRA te sms’en naar 5040 (geen extra kosten aan verbonden).
Alvast bedankt!

zehra sariaslan

Wil jij Zehra dus zien als jongerenvertegenwoordiger van de VN? Stem dan nu! Enkel door gratis ZEHRA te sms’en naar 5040. Succes Zehra! Onze stem heb je 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *