Tarkan in Nederland

Sahmeran Entertainment heeft weer de eer om megastar Tarkan op 23 april naar Nederland te halen voor een exclusief concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Tarkan staat al jaren bekend als trendsetter voor de Turkse entertainment wereld. Na een cd-stilte van twee jaar kwam Tarkan in de zomer van 2010 eerst met de release van zijn single ‘Sevdanin Son Vurusu’ en vervolgens met het album ‘Adini Kalbime Yaz’. Hiermee is hij weer terug als nooit tevoren.

Dit Album is er een zoals we gewend zijn van de megastar; snel, flitsend, alaturka, zwoel en meeslepend. Zijn albums gaan als warme broodjes van de toonbank. Zijn concerten in Turkije zijn in een mum van tijd uitverkocht. Maar nee, niets is minder waar! Het is dan ook weer hoog tijd voor een nieuwe Tarkan concert. Op 23 april 2011 gaat hij wederom ons land eens flink op z’n kop zetten!

De kaartverkoop voor het concert van megastar Tarkan op 23 april 2011 in de Heineken Music hall in Amsterdam is gestart.

Let op:
De kaartverkoop voor deze exclusieve concert stond eigenlijk gepland op 3 januari 2011. Maar om je de btw-verhoging van 6% naar 19% te besparen, is de kaartverkoop op 14 december van start egaan.. Dat scheelt je bijna €10,- euro per kaartje.

Kaarten nu online verkrijgbaar via www.sahmeran.nl en www.ticketservice.nl

Kaarten 14-12-2010 tot 31-12-2010
Golden ring €79,- | staan- zitplaatsen €49,-

Kaarten v.a. 01-01-2011
Golden ring €85,- | staan- zitplaatsen €55,-

Golden ring : € 79,-
Beperkt aantal exclusieve staanplaatsen rondom/en voor het podium. De beste plekken om de Tarkan van dichtbij te zien. Dit is alleen een concert kaartje. Beschikbaar via onze website

Staan- en zitplaatsen: €49,-
Staanplaatsen komen na de GOLDEN RING. Zitplaatsen zijn op de tribune en op het balkon. Zitplaatsen zijn alleen beschikbaar via www.ticketmaster.nl

Wie o wie is er aanwezig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *