Top 9 Nachtclubs in Istanbul

Het nachtleven in Istanbul is enorm. Er zijn veel populaire vestigingen. Sommige ouder dan dertig jaar en sommige zeer actueel. Als een grote stad met meerdere stadscentra, heeft Istanbul meer dan één entertainment bestemming. Op de Europese kant zijn nachtclubs niet op één locatie geconcentreerd. Er zijn tal van locaties verspreid over Nişantaşı in het district Şişli, Ortaköy in de Beşiktaş district of Taksim, Istiklal Street en Nevizade in de Beyoğlu district.

Nachtclub Istanbul1

Anjelique
Gelegen aan de oevers van Bosporus, is het vanzelfsprekend dat dit drie verdiepingen herenhuis een goed uitzicht biedt, evenals een breed scala aan gerechten. De nachtclub bevindt zich op de bovenste verdieping. Sommigen zoals de plek voor zijn muziek en sommige voor de cocktails, terwijl anderen daar gaan voor de trendy dynamische sfeer.

Adres: Muallim Naci Cad. Salhane Sok. Nee: 5 Ortaköy
Telefoon: +90 212 327 28 44 – 45
www.anjelique.com.tr

 

Nachtclub Istanbul2

Blackk Resto lounge
Een van hen zal je zeker tevreden stellen. In de 18e eeuwse Rococostijl met hengelvormen van modernisme, in Resto-lounge, zult u in meer dan één zin smaak ervaren. Modern en klassiek combineert elegant in de Club, waar u van de Bosporus-uitzicht kunt genieten, evenals de 18de eeuwse schilderijen in een clubgeest.

Adres: Muallim Naci Cad.
No: 71 Ortaköy
Telefoon: +90 212 236 72 56
www.blackk.net

 

Nachtclub Istanbul3

Sortie
Een elite sfeer, met een pittoresk uitzicht over Istanboel, gelegen door de Bosporus met een combinatie van zes restaurants en 3 bars, geopend tussen 6 uur en 4 uur. Sortie is een van de beste ontspanningsplekken om te ontspannen en plezier te hebben.

Adres: Kuruçeşme Mahallesi, Muallim Naci Caddesi
No: 54, 34345
Telefoon: +90 212 327 85 85
www.sortie.com.tr

 

Nachtclub Istanbul4

Al Jamal
Midden-Oostense stijl eten, interieur harem-achtig design, een mix van oosterse en westerse muziek en buikdans shows zijn natuurlijk de ingrediënten van wat Al Jamal te bieden heeft, naast het prachtige uitzicht op Bosporus.

Adres: Taşkışla Cad. Nee: 3 Maçka Demokrasi Parkı içi
Telefoon: +90 212 231 03 56
www.capamarka.com.tr

 

Nachtclub Istanbul5

Babylon Bomonti 
Na ruim vijftien jaar verhuisde Babylon in september 2015 van Asmalımescit naar zijn nieuwe locatie in Bominti. Babylon Bomonti dient nog steeds als een multifunctioneel prestatiecentrum. Het beschikt over een grote verscheidenheid aan muziek, waaronder jazz, reggae, wereldmuziek, elektronische, Latijnse of Turkse vibes, evenals indie pop en rock acts. Eten is niet beschikbaar, terwijl u niet dorst blijft omdat er een bar in de plaats is. U moet een kaartje krijgen voor de concerten.

Adres: Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak No: 1 Bomonti, Şişli
Telefoon: +90 212 334 01 00
www.babylon.com.tr/en/

 

Nachtclub Istanbul6

Living Indigo
Indigo biedt een mix van technologie en minimalisme. Deze 400 m² clubbingplek kan ongeveer 600 mensen hebben om een geweldige avond uit te rusten. Hoewel Indigo zich richt op eenvoud, biedt het een scala aan spectaculaire lichtshows. Het state-of-the-art geluidssysteem plus een geweldig projectiesysteem creëert een dynamische visuele ervaring. Indigo is ook een geweldige plek om live muziek te genieten. Bekijk hun website voor details over wie er speelt.

Adres: Istiklal Cad. Akarsu Sk. No: 1-2-4-5, Beyoğlu
Telefoon: +90 212 244 85 67
www.livingindigo.com

 

Nachtclub Istanbul7

Jolly Joker Balans
Een goede optie voor de live muziekverslaafden sinds de constructie speciaal ontworpen was voor live optredens met een decor van ‘old pub design’. Het is een goede kans om Turkse rock, alternatieve en popmuziek van senior en frisse populaire bands en zangers te ervaren.

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. Nee: 22 Beyoğlu
Telefoon: 0212 251 7020
www.jjistanbul.com

 

Nachtclub Istanbul8

Wan-na 
Als u in Vietnamese, Thaise, Chinese en Japanse gerechten bent, moet u een bezoek brengen aan Wan-na, die om 17.00 uur opent. U kunt de after-dinner bar ambiance, diverse cocktails en muziek ervaren, vooral met ‘Wan-na Friday Party’s’ die wereldberoemde Dj’s hosten.

Adres: Kanyon AKM, Büyükdere Cad. Nr. 206, levent
Telefoon: +90 212 353 11 80
www.wannarestaurant.com

Nachtclub Istanbul9

360                                                                                                                                                   De locatie is gelegen in een penthouse van een 19e eeuws appartementencomplex met 360 graden fascinerend uitzicht op het landschap van de Bosporus, de Gouden Hoorn en de Zee van Marmara. De plaats spreekt zich uit met vier elementen: keuken, design, entertainment en sfeer. De club komt in de weekenden aan het leven, en biedt Dj’s en vocalisten live dansers en optredens, en non-stop feesten tot de vroege ochtenduren.

Adres: İstiklal Caddesi Mısır Apt. Kat 8 No: 311 Beyoğlu
Telefoon: +90 212 251 1042-43
www.360istanbul.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *