Turken in Gent ruzie met motorclubleden

Dendermondsesteenweg, GentEen aantal leden van de motorclub The Blue Angels hebben zaterdagavond een vechtpartij gehad met 5 Turken.
Voor een van die vijf Turken liep het slecht af. Hij belandde in het ziekenhuis. De politie geeft aan dat niet precies duidelijk is wat er is gebeurd.

De motorrijders van The Blue Angels waren rond 8 uur in het café van kapper Pepe dat tegelijk ook café Frappe is aan de Dendermondsesteenweg.

De politie geeft aan dat de ruzie is ontstaan toen een groepje van een vijftal Turken naar de motoren buiten stonden te kijken en er ook op gingen zitten.
Toen de leden van de motorclub buiten kwamen, kwam het tot een incident waarbij er werd geduwd en getrokken en er ook enkele klappen vielen.

Een van de Turken kreeg een fles op zijn hoofd en moest zonder zware verwondingen naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie kwam tussenbeide en begeleidde de motorrijders bij hun vertrek uit de straat die intussen volledig was volgelopen. Er werd niemand voorgeleid omdat het onduidelijk is wie wat precies heeft gedaan.

Ik geloof dat die man die een fles op z’n hoofd kreeg wel duidelijk voor de geest kan halen wat er precies is gebeurd.

Laten we iemand zomaar op z’n hoofd slaan en in het ziekenhuis belanden en doen we er dan zand over?

Comments

  1. ivan kiekeman says

    ze moeten maar van die moto’s afblijven wij gaan toch ook niet in of op jullie dure auto’s gaan zitten???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *