Turken vaker terug naar land van herkomst

Emigratiewens naar land van herkomst neemt toe volgens het CBS. Tja, vreemd is dit niet. Er heerst een sombere sfeer in Nederland, en het weer daar worden we ook niet vrolijk van!

Natuurlijk zijn er genoeg redenen om in Nederland te blijven. Je hebt hier een beter toekomstperspectief en ook de mogelijkheden om te studeren zijn er zat. Maar hier moeten we wel een kanttekening bij plaatsen.

Op dit moment gaat het niet best met Nederland, en gezien de vergrijzing die eraan komt en de kwakkelende economie blijft het er somber uitzien.
Daarentegen zien we dat Turkije zich steeds meer ontwikkelt en goede handelsrelaties aangaat met belangrijke landen in de wereld. Terwijl (bijna) alle economieën een krimp vertoonden is het Turkije gelukt om door te groeien. Kortom, Turkije is bezig een grote inhaalslag te maken op economisch gebied. En ja, op alle andere fronten was Turkije al een land waar ik wilde wonen!

Nou meneer Wilders, als het nog slechter met Nederland gaat dan zijn alle Turken hier in ieder geval weg! En dan kan jij weer eens wat lekkerder slapen.
Zou jij de stap durven nemen om te emigreren naar Turkije?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *