Turkije verkoopt snorren

Borstimplantaten, haarimplantaten… je kunt het bestaan van deze dingen je enigszins wel voorstellen. Maar wist je dat er ook snor implantaten bestaan? Turkije heeft een groot aandeel van de markt in handen. Verrassend? Welnee! Wij hebben de sterren met de ideale snor die als voorbeeld dienen.

In Hurriyet Dailey konden we lezen dat Arabische politici steeds vaker naar Turkije komen voor snor implantaten. Arabische politici geloven namelijk dat een mooie snor hen een charisma boost zal geven. Er zijn gemiddeld zo’n 60 aanvragen per maand.

snor-implantaten

De populaire ‘Tatlises snor’

Het meest gevraagde ‘snor model’ is het model van Ibrahim Tatlises en Kadir Inanir. Volgens cosmetisch arts Selahattin Tulunay zijn snor implantaten net zo gewoon als haar implantaten. ‘Vaak komen de Arabieren met een foto van Tatlises of Inanir en zeggen dat ze dezelfde snor willen’.

Bedrijven spelen slim in op de vraag. Er zijn overeenkomsten gesloten met agentschappen uit Dubai en Irak en zelfs Europa. Het is mogelijk een ‘toeristisch pakket’ te kopen. Papa krijgt de snor van zijn dromen en de familie geniet van de zon in Turkije!

De snor is dus booming business! Wat is jou favo snor model?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *