Turkije wil Europa Islamiseren | Ingezonden stuk #1

Wij vinden het belangrijk iedereen de mogelijkheid te geven om eigen standpunten te kunnen uiten. Vaak is een korte reactie voldoende maar soms heb je wat meer ruimte nodig. Zo kregen wij een stuk toegezonden van journalist Isaak C.

Dit bracht ons op een idee! Wil jij jouw stem laten horen? Heb jij een uitgesproken mening over een onderwerp dat gerelateerd is aan onze website? Stuur het naar info@turksenederlander.nl en bereik een groot publiek!

We beginnen met het stuk van Isaak C. waarin hij duidelijk wil maken waarom Turkije een gevaar is voor de EU.

Voel je vrij om te reageren!

Door: Isaak C.

Nu zijn de EU subsidies aan Turkije weer verhoogd alsof ’Griekse toestanden’ nog niet genoeg zijn. Turken liggen in een deuk, ze zitten nog niet eens in de EU en krijgen het nu al bij bakken binnen.

Een land dat Europa wil islamiseren (daar hebben de leiders van Turkije nooit een geheim van gemaakt). Het land dat symbool staat voor alles wat er mis is in de Arabische landen. Dat een land welke de meeste Turken van Europeanen haten, toch nu al miljarden heeft gekregen om zich voor te bereiden tot toetreding is echt de druppel die de emmer doet overlopen.

Er vloeit vanuit de zwaar gesubsidieerde Turkse enclaves in ons land al zeer veel kapitaal naar Turkije. Sturen we al niet veel geld in vorm van kinderbijslag uitkeringen voor kinderen die niet bestaan of van familie zijn en wat te denken van uitkering nooit gewerkt toch pensioen. Maar kennelijk is het nooit genoeg. Turkije leeft van subsidies en dat is de enige reden waarom het land bij de EU wil. Turkije slokt nog meer miljarden van Europese unie.

Ten eerste, het onderhouden van miljoenen Turken die ook op hun 40ste met pensioen gaan is onhaalbaar; Turken zijn te lui om te werken en te veeleisend, als ze binnen zijn, mogen de bouwbedrijven alleen gevangenissen en moskeen bouwen tot de laatste vierkante meter van Nederland ook beton wordt, zodra Turken de Europeanen in hun greep hebben, treedt de stagnatie meteen in. Stop geen belasting centen in deze bodemloze put. Stel je voor, Turkije met 80 miljoen inwoners als een parasitaire land, nog groter dan Duitsland en Frankrijk, hoe zal dat gaan met de stemverhoudingen?

Ten tweede leidt een Turks lidmaatschap van de EU tot nog meer ongecontroleerde massa-immigratie naar West-Europa en zou Turkije binnen niet al te lange tijd het grootste aantal inwoners van de Europese Unie hebben. Met nog miljoenen Moslims uit omringende landen die via corrupte Turkije als Turk naar west Europa doorgesluisd zullen worden, wordt EU compleet onbestuurbaar. Dat zou betekenen dat Turkije ook de meeste Europarlementariërs mag aanleveren.

Gelet op de verschrikkelijke realiteit dat steeds meer EG-wetgeving de lidstaten, waaronder Nederland wordt opgelegd, zou dat betekenen dat de Turken meer invloed krijgen op Nederlandse wetgeving dan de Nederlanders zelf, omdat ze ook van binnenuit al een goed georganiseerde vijfde colonne kunnen mobiliseren.

Rond jaren 2025 á 2030, in Nederland groeiende Turken zouden in Nederlandse parlement circa 40 turken hebben als een aparte Turkse groep verwachten de Turkse autoriteiten.

Niet alleen in het Nederlandse parlement maar ook in alle EU landen zouden de binnengedrongen Turken een van binnenuit hele grote groep kunnen creëren die zodanig in totaliteit met Turkije samen verwachte dominantie realiteit wordt…

Turkse fundementalisten willen lid worden bij een maatschappij waarvan ze zeker weten dat het alleen op deze manier vernietigd kan worden. Turken hebben altijd 2 nationaliteiten om EU politicus/ambtenaren te manipuleren om  tijd te winnen. Op die manier hebben ze ervoor gezorgd dat jongeren voor militaire dienst in Turkije moeten gaan. Er ontstaat op deze manier een soort speciaal opgeleide/geïndoctrineerde anti-Nederlandse massa binnen Nederland.

Als moslimleider Erdogan op zijn fluitje blaast staan er straks miljoenen Turken in de houding om Nederland te elimineren. Ze hebben tot nu toe circa 12 miljoen turken verplaatst naar EU landen.

In Nederland willen ze aanvankelijk een aaneengesloten gebied creëren rondom Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Zaanstad. Verder bijna alle Nederlandse gemeenten hebben Turkse koloniën die heel snel groeien, Turks sprekende wijken breiden zich verder uit tot de omringende dorpen: moskee minaretten, halal winkeltjes, islam scholen expanderen als paddenstoelen. Er wordt overal gebouwd, natuurgebieden worden verwoest om meer broedplaatsen klaar te zetten voor de volgende ronde.

 

 

Een hele hoop voorspellingen rondom de Turkse bevolking in Nederland, is dat ook echt zo? Wil Erdogan echt de EU islamiseren of zijn dit doorgeslagen ideeën van deze man?

Comments

 1. HapHap says

  wat een onzin zeg!!! het is puur bangmakkerij zodat mensen de Turken raar gaan aan kijken .

 2. at theist says

  het is precies zoals verteld word in het stuk,wat overigens zeer goed weg leest,maar waarom
  willen sommige mensen dit maar niet zien.
  als ik en nog meer mensen ,die geen politicus zijn, dit al door hebben waarom komt er dan alleen maar bij wilders het idee op om de boel te stoppen of op zijn minst af te remmen zodat iedereen eens die oogkleppen afdoet.
  even voor alle duidelijkheid geen moslim, dus ongelovige, zijn vogelvrij voor moslims .
  als je niet weet wat dat inhoud ben je ook niet geschikt om ook maar iets te zeggen .
  de geschiedenis laat zien dat de moslims al meerdere malen hebben geprobeerd om wereldheerschapij te pakken maar zo dicht bij als nu zijn ze nog niet geweest ,denk maar eens aan wat voor leven je dan hebt als ongelovige van de islam.

 3. Sule says

  hahahhaaahaa zoveel onzin bijelkaar had ik nog niet eerder gelezen hahahaaaaa

 4. nevin says

  Dit hele stuk is doorsijpeld van Stormfront complottheorieen.
  Knap hoor hoe hij fracties van waarheden heeft omgebogen tot hele ingewikkelde constructies.
  Applaus voor Isaak….. wij wisten nog niet van die duivelse plannen van de Turken af!
  En dat terwijl ook wij bij het Turkse “leger” horen die de Turkse regering met een druk op de knop activeert… het moet niet gekker worden.
  Wat een lege eenzame ziel is Isaak toch…..

 5. M.Selek says

  Turkse mensen zijn een zegening voor iedereen.
  Zj willen altijd en overal vrede en gezelligheid als voorbeeld kan je ons gastvrijheid ons eten benoemen. Ons geloof beveelt het vrede en goed zijn voor alles ook dieren.
  Mensen moeten niet zo vrezen van de toekomst het wordt alleen maar beter en het is logisch dat mensen islam een beetje ‘shady’ vinden.Wij hebben het niet goed vertegenwoordigt zelfs DE MOSLIM KENT ZIJN EIGEN GELOOF ONVOLDOENDE…en kan daarom het niet volledig beleven.hoe kun je niet van een echte moslim houden?Een moslim is betrouwbaar is gul is altijd bereid om te helpen is trouw aan zijn vrienden familie,leert graag werkt graag enz enz Daarom zeggen ze kennis is macht,als je het kent ben je niet meer bang… met veel liefs en vriendelijke groeten

 6. Yusuf says

  Turken die allemaal naar EU gaan? echt waar? laat mij je iets vertellen turken-hater…
  ik ben deze zomer naar turkije gegaan om een vrouw te zoeken, tot nu toe heb ik 7 families hun dochter hand gevraagd, tot nu toe zonder succes…weet je waarom?
  hier de antwoord van de pa’s : kom jij uit europaaa!? wooow? Nederland nog wel? nee helaas ik stuur ik mijn dochter niet met jou naar Nederland ook niet EU terug….ik gun mijn dochter niet het leven in die landen…ik hoor zoveel verhalen, dus liever niet…het leven hier is toch al goed!
  dit is de antwoord van de meeste turken die zo over denken…

 7. ottoman1453 says

  isaac ben jij soms een jood of gewoon turken hater.
  maar echt leuk altijd zo bang leven he.
  je weet maar nooit misschien heeft erdogan al op de knop gedrukt.

 8. wimutrecht says

  Journalist Isaak? Als het al zo is uit welke bronnen put je jouw verhaal. Gewoon een paar feiten die dit onzinverhaal logenstraffen;
  De enige gelden die er op dit moment door de EU beschikbaar zijn voor Turkije hangen samen met gezamenlijke projecten ter onderzoek naar de eventuele toetreding.
  Van EU subsidies is geen sprake.
  # In Nederland is het onmogelijk pensioen op te bouwen als je nooit gewerkt hebt. Je bouwt wel AOW op maar dat is een voor iedere ingezetene geldende overheidswet van algemeen bestuur.
  #De bevolkingsaanwas van Turks/Nederlandse inwoners is omgeslagen in een 0 groei en verwacht wordt dat het een daling gaat worden door overlijdens eerste generatie. Geboortecijfer ligt bijna gelijk aan autochtonen maar nog veel belangrijker de uitstroom van met name hoog opgeleide Turks/Nederlandse inwoners.
  #parisitair land? Turkije is inmiddels de 15e wereldeconomie en heeft bv Nederland ingehaald. De arbeidsproductiviteit per inwoner is hoger dan die van Nederland en bijna 40% hoger dan Griekenland en Italie. Turkije heeft met India, Brazilie en China de grootste groei van de economie en heeft het hoogste groeicijfer in Europa. Turkije zwengelt zijn economie verder aan door alle middelen te besteden aan import van grond en bouwstoffen om verder te moderniseren en infrastructuren te verbeteren.
  #Turken kunnen twee nationaliteiten hebben maar het hoeft niet. Voor velen is het wel belangrijk omdat je op die manier in Turkije altijd eigen bezit kunt hebben. Zoals dat ook voor Amerikanen zo is en nog vele andere landen
  #Erdogan is geen Moslimleider maar premier van de seculiere republiek Turkije.

 9. Van Dikhout, Cikcilli, Turkije says

  Volgens de Turkse kranten zijn er dit jaar 30.000.000 (dertig miljoen) toeristen naar Turkije gekomen. De regering Erdogan streeft er naar dat dit toch hoge aantal in 2023 is opgeschroefd tot 50.000.000 (vijftig miljoen). Dit in verband met de viering van 100 Jaar Republiek Turkije. Daarnaast moet Tarsus, de geboortestad van de apostel Paulus, officeel bedevaartsoord voor christenen zijn en moet er een supergroot casino voor buitenlanders komen, naar Bulgaars voorbeeld. De angsthazen die de stichting van een islamitische staat Turkije vrezen, weten ook dat in dat geval er geen toerist meer komt.

 10. Mehmet says

  Isaac Knap van je……

  Ik zal je banger maken en meer stof geven om banger te maken….

  Turks DNA

  Turken zijn letterlijk overal geweest in de wereld en hebben met bijna alle volkeren gemixt.

  Zelfs de meeste blonde Germaanse mensen hebben 15% Turks bloed.

  Er zijn op de aarde twee volkeren met platte achterhoofd. Japanners en Turken. Japanners heb je in Japan en de Koreanen zijn hetzelfde volk als Japanners. Daar buiten om is iedere mens met een platte achterhoofd voor een groot deel Turks en is het de Turkse DNA die van invloed is op de persoonlijkheid en uiterlijk van de persoon. En geloof me de aantallen zijn in de wereld….als je Arabieren en Afrikanen buiten beschouwing neemt: 1 op iedere 3 mensen is een Turk die op de aardbol rondloopt….ik praat nog niet over half bloed Turken…

  Joden die over de wereld nu heersen en de baas over alle westerlingen zijn zijn voor 90% van Turkse afkomst. Ga maag googelen over de Chazaarse rijk die rond 800 – 1100 na Christus heeft bestaan.
  Turken in Nederland en Europa zijn zo succesvol in de economie….dat alle Rijke mensen in de elite schrikken van Turkse ondernemers en de Turken. Waarom…. het waren domme ongeschoolde boeren en binnen 40 jaar hebben ze vele ondernemers en vele Euro Miljardairs voortgebracht.

  Vergis je niet….als de Joodse Turken het kunnen maken in westen om succes te hebben in de economie,,,,, dan kunnen de andere Turken dat ook…en Ja hoor alle geheime statistieken in Europa spreken boekdelen… dat doet zelfs de Joden aan de Top schrikken… zij dulden geen andere leiders naast zich….al zijn ze bloed verwanten….dat is minder belangrijk.

  Nog een probleem…. hoe meer je druk uitoefent op de Turk des te taaier vast beradener en harder hij wordt. Europa heeft de Joodse Turken niet klein kunnen krijgen en de huidige Turken zal je ook niet klein krijgen.

  Jij hebt een verkeerde moment in de Geschiedenis gekozen om Ruzie te zoeken met de Turk. Sinds 1990 zijn de Turken in de wereld in opmars….niet alleen Nederland. Het is niet slim om met een opkomende macht ruzie te zoeken….. schiet jij jezelf in de been.

  Mehmet

 11. Sanne says

  Turkije wilt de waarden en normen van EU niet…! maar toch zo veel mogelijk Turken , nog meer miljoenen Turken naar EU landen exporteren..
  Niet alleen intellectuelen en opinieleiders hebben het moeilijk in het hedendaagse Turkije. Vrouwen, minderheden en andersgelovigen zijn andere kwetsbare groepen wiens rechten niet worden erkend of beschermd. De waardigheid van een vrouw wordt gemeten aan de mate waarin zij zich eervol en zedig gedraagt. Met het steeds sterker worden van het islamitische geluid, worden ook de eisen aan vrouwen, zelfs in de grote steden, steeds strenger. Het is nu zelfs zover dat in bepaalde beroepen rode hakken of rode nagellak niet meer toegestaan is, omdat dat te ‘hoerig’ zou zijn.

  Een blik op de geweldcijfers in Turkije toont de schrijnende positie van de vrouw. Een jaar geleden publiceerde de parlementaire mensenrechtencommissie schokkende cijfers waaruit bleek dat sinds 2013 het aantal gevallen van huiselijk geweld tegen vrouwen in Turkije is 300% toegenomen.. Slechts acht procent van de slachtoffers doet aangifte of zoekt hulp. Het is bovendien een bekend fenomeen dat verscheidene rechtbanken de wet zodanig interpreteren dat alleen bescherming wordt geboden aan getrouwde vrouwen die mishandeld zijn, ongetrouwde vrouwen krijgen niet dezelfde behandeling of bescherming.

 12. Florac Bosch says

  Turkije ambieert een Tweede Ottomaanse Rijk!

  Turkije, onder leiding van Ottomaanse islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Libische AL- Qaeda, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, haar leider R.T. Erdogan, zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra. 

  Turkije, dat zich onder leiding van de islamitische president Tayyip Erdogan in snel tempo van Europa heeft afgekeerd en zich openlijk heeft aangesloten bij de islamitische kamp, onderdrukt Koerden; ontkent Armeense genocide, houd nog steeds een deel van Cyprus bezet. En nu willen ze invloed in Nederland. 

  De arm van Turkije gaat ver! 

  Turkije tracht zijn invloed uit te breiden tot de kleine EU landen. Turkse geheime dienst (MIT) rekruteert steeds meer jonge Turken in Nederland! Het directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks-islamitische organisaties in Nederland vormt een gevaar!
  In een toespraak op 10 april 2012 zei R. Tayip Erdogan, dat de Turken binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zullen overnemen. “Wij hebben al miljoenen landgenoten in Europa.We zijn jong, Europeanen zijn vergrijsd! Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de Turken de overwinning zal schenken over Europa! op 2071 wordt uiteindelijk over het lot van Europa beslist, net als op 1071 het lot van de Byzantijse rijk…(1071 Battle of Manzikert, turken verslaan Byzantijnen; en veroveren een groot deel van Andalusië.) wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 150 miljoen bijkomen….” De lange arm van Turkije gaat gepaard met lange tenen. Nederlandse Turken bestaan niet. Ze zijn en blijven Turken. Ze moeten zelfs het Turkse leger in! Oftewel in vreemde krijgsdienst! islamitische bewegingen onder leiding van hun machthebbers, maken gebruik van de instabiele situatie door spanningen te verscherpen in kleine EU landen:er worden steeds meer en meer moskeeën, islamitische centra’s met duizenden mensen, koran schools gebouwd om de oorspronkelijke bevolking af te schrikken en te laten vertrekken! Deze hardliners zijn voornamelijk salafisten. Turkse staat, steunt de salafistische organisaties in Nederland.

  Turken in Nederland willen dat Nederland gewoon in de invloedssfeer van Turkije komt: Erdogan: “De 2 miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen”. Recep T. Erdoğan. 

  Turkse leider Erdogan, is niet alleen leugenaar maar ook hypocriet; in eigen land worden minderheden vervolgd, ontvoerd, gemarteld en geïntimideerd. AKP, de hele partij zit vol met de hongerige honden die het Westen als de duivel beschouwen… Erdogan’s actie, is een duidelijke poging om hier zijn macht te laten gelden! 

  De uitlatingen en kwalificaties van dictator Erdogan in het recente verleden over andersdenkenden dan hij zijn zeer verontrustend. Moskeeën bouw en hoofddoek export is weliswaar belangrijk voor de Turken die in Nederland via immigratie en hoge geboortes van geïndoctrineerde Turken een eigen enclave willen creëren. Turken vormen nu de voorhoede van buitenlandse mogendheden die hun eigen nationaliteit en karakter willen behouden en zich afzetten tegen de Nederlandse samenleving die zij willen onderwerpen. 

  De AKP zit in Nederland aan de knoppen van een reeks moskeeën. Turkse islamitische elite wilt een gesloten Turkse colonne hebben in Nederland. Turkse nationalisten willen graag een ‘groep Turkije’ in 2e Kamer, een aparte Turkse nationale fratie, gestuurd door Turkije! Binnen de Soennitische sekte, is het traditie dat oorlog gevoerd kan worden op alle niveau’s. Zij hebben het niet nodig openlijk een oorlogsverklaring te uitten. Met list, bedrog en valse dialoog kan gemakkelijk een oorlog gewonnen worden en de tegenstander merkt pas dat er oorlog is als hij lang en breed op de grond ligt. 

  Turken willen hun eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten, de moskee minaret is een duidelijke symbool om daarmee het veroverde gebied te markeren.

  Door de intensieve bemoeienis van Turkije vindt er meer en meer een bevolkingsverplaatsing, veel Nederlanders moesten hun geboorteplaats verlaten! Het is jammer voor dit land dat de grote politieke partijen, kerken en ambtenaren door de niet bestaande vrije ˜immigrant˜ verblind zijn. Onder leiding van AKP, een toenemend aantal in Nederland wonende Turks-islamitische nationalisten, hun Moskeekoepel organisaties, Milli Görüs, Suleymancilar, Diyanet, Fetullah, Moslimbroeders etc.. die gelieerd zijn aan de ISIS, Al Qaede en Al-Nusra, zetten hun politieke en ideologische activiteiten ongestoord voort: Jongeren en ook nu kinderen worden blootgesteld aan massale en leugenachtige vijandige campagnes. Men wilt echter niet de integratie, maar meer eigen nationale doelen te bereiken. Turken zijn sterk gepolitiseerd onder leiding van imams, Turkse staatsambtenaren, Süleyman-beweging, Milli Görüs, Diyanet en de Fethullah Gülenbeweging die de “Turkse diensten” in Nederland verzorgen. Export van deze Turkse politieke cultuur betekent inderdaad de export van structureel cliëntelisme. Maar ook van vriendjespolitiek, corruptie, discriminatie van onwelgevallige minderheden, misplaatst superioriteitsgevoel en eigenbelang in het politieke handelen. AKP leiders hebben herhaaldelijk gezegd Europa te willen veroveren “via de baarmoeders van onze vrouwen”. 

  Turkse islam van de Ottomaanse tijdperk is een nieuwe politieke fenomeen  geworden in Nederland. De integratie waartoe het westen oproept en waartoe het de moslims wil aansporen betekent het afstand doen van een deel van de cultuur die moet worden ingeruild voor de westerse cultuur en beschaving. De Ottomaans Turkse islam staat niet toe gedeeld te worden, en wordt geheel aangenomen met zijn credo en systeem en het is niet toegestaan om een deel van zijn wetten te verloochenen. 

  De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen-ideologie- is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

  Te gek voor woorden! 

  De geschiedenis van Turkije is vol met genociden als voorbeeld, 1.5 miljoen Armeense bevolking, meer dan 600 duizenden Alevieten, meer dan 720 duizend koerden.

  Laat staan de genocide op de Koerden en de vervolging daarvan. In Turkije, bijna alle kerken zijn omgezet in moskeeën of verandert in museum! Een paar jaar geleden verkondigde Erdogan nog dat Turken in Europa verraad pleegden aan hun Turkse vaderland en identiteit als zij daar zouden integreren. De situatie in Kobani en de rol van Turkije hierin is veelzeggend. Er is geen reden om de “trots van Erdogan” te ontzien. De Turk weet al dat wij een slap en laf kabinet hebben die uit angst voor escalatie gaan kruipen voor ze. En dan nu de tweede slag’, ze willen ‘inspraak’…! Waar halen ze het gore lef vandaan. 

  Turkije kan beter ervoor zorgen dat ze van die dictator met achterlijke ideeën worden verlost ipv zich met ons te bemoeien. Turkse leiders moeten eens een hand in eigen boezem steken voordat ze kritiek hebben op een democratische rechtstaat als Nederland…Turkije moet zich in eerste instantie afvragen waarom er miljoenen Turken hun land verlaten. Zolang 8.6 miljoen Turken, om wat voor reden dan ook, hun land verlaten, moet Turkije gewoon dimmen.
  Turkije heeft niets over Nederland(ers) te zeggen, want dat laat de soevereiniteit niet toe. Laat Turkije eerst maar eens in eigen land orde op zaken stellen, u weet wel, de massamoord van Armeniërs, discriminatie van vrouwen,onderdrukking van de Koerden etc etc. Turkije is een dictatuur en schendt mensenrechten op grote schaal. Turkije moet zich zeker niet bemoeien met een van de meest democratische, een van de meest gulle en een van de meest gastvrije landen ter wereld. Probeer als buitenlander een kerk te bouwen in Istanboel of in de regering te komen. 

  Gezinshereniging Turken in Nederland was een geschenk, dubbel paspoort een 2e en Turken beschouwen beiden als wapen tegen Nederland!!
  Turken denken dat ze een andere manier hebben gevonden om Europa te veroveren: via de demografie en via het opzetten van een eigen Turks-islamitische zuil zodat de alle turken en hun kinderen ook verbonden blijven met de Turkije.
  Het is een schande dat de Turken na 50 jaar nog steeds niet de moeite hebben genomen om te integreren. Dat ligt echt niet aan Nederland hoor want dat hebben ze nog in geen enkel ander Europees land gedaan. Er zijn nog genoeg mensen die dromen dat het uiteindelijk wel gaat lukken maar we weten allemaal dat dromen bedrog zijn ! 
  De mensenrechten in Turkije zijn een lachertje. De Armeense genocide, waarbij meer dat 1.5 miljoen Armeniërs door Turkije zijn afgemaakt, wordt gewoon ontkent. Koerden hebben nog geen rechten, sterker nog, er mag in Turkije niet over de genocides gesproken worden. Doe je dat wel dan ga je meteen de bak in. Stel je voor de Turkse regering die zich wenst te mengen in ons integratiebeleid, een regering die IS geen strobreed in de weg legt, een regering die haar wil aan Nederland wil opleggen…..Je moet er niet aan denken. 

  Er is wel meer mislukt in Europa…De integratie zal nooit in geen enkel Europees land werken, zolang de Islam hier de baas wil gaan spelen en de leer van verzonnen boeken wil opdringen aan vooral mensen die niet meer in de middeleeuwen leven en waarvan de meeste niet meer in sprookjes en leugens van dien geloven !

  Waarom is het integratieprogramma in Nederland mislukt?

  Op het gemeentehuis en bij de Sociale Dienst zijn er folders in het Turks en Arabisch over hoe je een uitkering kunt aanvragen. Er zijn nog steeds verplichte islamitische namenlijsten bij de gemeente loketten!
  Nederlandse lessen voor nieuwkomers met een islamitische achtergrond doen we voor mannen en vrouwen gescheiden, net zoals zwemmen. Hoofddoek supporting vanuit corrupte Politieke partijen die ook verkiezingsposters in het Turks of Arabisch drukken en we zijn op zoek naar agenten die Turks of Arabisch spreken.
  Afgelopen decennia heeft de Nederlandse overheid honderden duizenden moslims binnen gelaten, terwijl hier klassieke industrie heel snel aan het verdwijnen is!.
  Vervolgens mobiliseert men hele staats apparaat om geïmporteerde werklozen te verzorgen met de gratis uitkeringen, verblijfsvergunningen en dubbel paspoorten. Vervolgens ging men kijken wat ze met een hoop kansarme parels aanmoesten. En daar betalen we nu de rekening voor, en die is hoog. Een kamertje in de gevangenis is duurder dan een luxe kamer in het Hilton in Amsterdam. En dan hebben we het nog niet over advocaatkosten, re-integratiekosten, huisvesting, uitkeringen, hoge verzekeringspremies door criminaliteit, het gevoel van onveiligheid op straat, en ga zo maar door. De cijfers worden er niet beter op, ondanks honderden miljoenen euro’s gespendeerd aan projectjes, buurtvaders, straatcoaches, gratis kickbokslessen, taallessen enz enz. Na honderden miljoenen aan subsidies te hebben verstrekt om stemmen te krijgen blijkt nu dat de politiek al die jaren alleen maar heeft toegekeken of de Turken wel goed bezig waren om Turk te blijven het is ze gelukt toch ?

  Geen wonder dat de belastingen voor de zoveelste keer omhoog moet door een graai in uw vakantiegeld. De kosten voor onze kansenparels nemen alleen maar toe, en er is totaal geen strategie of vooruitzicht dat dit de komende decennia gaat verbeteren. Erger nog, de weegkijkers zorgen er alleen maar voor dat de situatie verder verslechterd.

  Laten we maar goed uitkijken voor discipelen van Erdogan. Die zijn net zo stiekem als alle andere politici bij elkaar.

  Erdogan wilt meer Turken bij de Nederlandse overheid; er moeten meer Turken bij de Nederlandse politie, justitie en onderwijs. etc. Gemeenten krijgen steeds meer hoofddoek ambtenaren! Turkse leiders willen helemaal niet dat Turken integreren in Nederland. AKP wilt dat deze Turken het liefst Nederland willen veranderen in een islamitische staat. Die willen Turkije uitbreiden met Nederland als provincie. Vrouwen, volgens Erdogan, moeten hun plaats goed kennen, namelijk dat zij broedmachines zijn, dat ze er alleen maar voor zorgen dat ze zoveel mogelijk kleine jongetjes op de wereld zetten. Dictator Erdogan heeft herhaaldelijk gezegd dat elke moslima minstens 5 koters zou moeten werpen om Nederland tot de jaar 2071 te kunnen islamiseren: baren, baren, baren… Voor Bosnie 5, Kosovo 6 en voor Nederland moeten er minimaal 5 mucahiden geworpen worden om heilige doel te bereiken, zegt dictator Erdogan! En het is bekend dat dictators gek zijn op de massa colonnes, omdat dit een macht instrumentje is om de bevolking onder de knoet te houden. Deze koters hebben ook als vanaf geboorte een dienstplicht voor Turkije: de Turkse dienstplicht wordt een probleem als 80% tot 92% van Turkse jongeren jihadisten als helden ziet. Dit betekent dat een groot deel van de Turken in Nederland denkbeelden heeft die niet aansluiten op onze samenleving. Bovendien hebben zij de mogelijkheid deze denkbeelden om te zetten in daden, omdat ze in Turkije militaire training hebben ontvangen. De EU steunt Turkije met honderden miljoenen euro’s per jaar; de Turken zitten op de burelen van de EU en Erdogan kondigt door Turkije geleid islamitisch wereldrijk aan. Erdogan belooft en garandeert van alles, honderden duizenden Turkse religie ambtenaren (diyanet, milli gorus etc..) zouden klaar staan om deze jongetjes op te voeden. Erdogan is niet beter dan de ISIS leider! Hij heeft ca. 150 000 “godsdienst ambtenaren” gemobiliseerd, Nederland stikt van deze fundamentalisten, ze krijgen extra uitkering van Nederland, hebben speciale paspoorten. Islamitische strijders, die meestal onder de naam “imam” rondlopen, hebben speciale privileges. Islamitische Godsdienst legertjes worden steeds machtiger in Nederland…! Bijna alle Turkse organisaties in Nederland vallen onder dit soort Turks-islamitische legertjes!
  Zolang Turkse staatspolitiek, door het land gestuurde structurele indoctrinatie, hier in Nederland operationeel blijft, worden alle nieuwe generaties van de Turken, niet alleen anti-nederlands, maar ook in de toekomst worden ze jihadisten tegen Nederlanders! Nu zien we enorme toename bij de rechtsstudie. Hieruit blijkt dus wel degelijk de lange arm van Turkije: door al die islamitische rechten studenten zal over aantal jaren onze rechtspraak worden overgenomen. Waar we nu zitten met de ellende van huidige rechters, sta je over 5 jaar voor de ISIS rechter… Blijkbaar kan het nog erger…Maar niemand wil het zien of durft het te zeggen. Want dat ligt natuurlijk weer ‘gevoelig’ en zijn ze weer ‘gekwetst’. Nog even, dan zitten Turkse marionetten in ons kabinet en kan Erdogan of zijn opvolger helemaal aan de touwtjes trekken hier in Nederland. Maar alle naivelingen die het prima vinden dat deze Turken in Nederland op belangrijke positie komen in de regering van de staat der Nederlanden, hebben het voor het zeggen. Je gilt dat je wordt gediscrimineerd en alle geiten wollen sokken duikelen over elkaar heen om je te helpen en de meerderheid te schofferen (zie ook zwarte piet)De minderheid regeert!

  En wat krijgen wij, nettobetalers, ervoor terug?

  Wat krijg je ervoor terug. Het zijn hele etnisch-religieuze groepen, inmiddels aangegroeid tot een complete bevolkingslaag, die een gespannen verhouding hebben tot de maatschappij, van licht antagonisme tot openlijke vijandschap aan toe. Massa hoofddoek vrouwen die met de jihadistische uniformen de wijken bewolken, mega moskeeën, AL-Qaida leden die hun kinderen trainen, onbeschofte taxichauffeurs, shoarmatenten met echt vieze shoarma, mannen in jurken die op de grond spugen, Maffia bendes die drugshandel controleren, Turkse organisatie die werken voor Erdogan en die zoveel mogelijk subsidie binnenhaken, avondvullende uitzendingen van opsporing verzocht, dagelijkse ergernis van miljoenen Nederlanders. Tja, best wel goed die massale import van kansloze lossers… Zeker nu al die ongeschoolde arbeid wordt weg geautomatiseerd heb je er helemaal niets aan.

  Nu nog begrijpen dat 3e en 4e generaties meer radicaliseren vanwege de doodcultus, genaamd islamitische heilige oorlog;Jihad! We zijn onderweg. Het was niets, is niets en het maximale dat ze ooit te bieden zal hebben is tolerantie onder hoogspanning…
  En het gaat gewoon verder. Het is nu overduidelijk geworden dat de 4e en ook 5e generaties van Marokkanen, Somaliërs, Antillianen en Turken helemaal niets in de melk te brokkelen hebben. Kortom, er moet gedacht worden aan een terugkeer.

  Je hoeft geen genie te zijn om dit te zien!

  What you want is what you get!

  Met Vriendelijke Groeten.

  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Lidya Dekker. N. Korse. S. Ellen Krans, W. Karmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *