Tweede aanwinst: Tuba Bayram

Selamun Aleykum,

Tuba Bayram

Tuba Bayram

Ik ben Tuba.
Ik heb lang zitten nadenken wat ik nou over mezelf zou kunnen vertellen en dat was eigenlijk niet zo makkelijk als het leek, maar goed. Ik zal toch maar een beginnetje maken;

Ik ben geboren en opgegroeid in ’s-Hertogenbosch, dus in principe ben ik gewoon een Nederlander met een Turkse nationaliteit! Ik leef met mijn ouders en twee kleine broertjes. Mijn memleket is Bursa, de stad waar ik me altijd thuis voel en waar ik me altijd thuis zal voelen.  Maar de gezellige Bossche sfeer zorgt ervoor dat ik dat thuis-gevoel  niet mis buitenom de vakanties in Bursa.

Ik ben op dit moment bezig met mijn VWO-opleiding, na vier jaar gymnasium gedaan te hebben vond ik atheneum toch een beter keuze om verder te gaan. Mijn doel is om deze opleiding succesvol af te ronden. Daarvoor heb ik op een Islamitische basisschool gezeten.

Dingen die ik zo nu en dan graag doe zijn o.a. saz spelen, lachen!:D, Turkse romans lezen ( ook Nederlandse hoor, maar toch heb ik de voorkeur aan de Turkse)
Ik schrijf ook heel graag en dat is dan ook meteen een van de redenen dat ik mijn stukjes en mijn mening wil delen met mede-Turkse Nederlanders.
Arrivederci!

Comments

  1. huus says

    zo’n een positieve uitstraling bij zo’n vrolijke lach is de beste combinatie voor inspiratie… het gaat je goed, verlies je uitstraling niet en je schopt zeker ver… huus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *