Vampier opgepakt in Turkije

vampier-turkije

Vampiers bestaan niet hoor ik je al denken… maar een man uit Turkije vertoont wel schrikbarend veel overeenkomsten met een vampier. Artsen in Turkije onderzoeken de man die vrijwel alle kenmerken van een vampier bezit. Zo heeft de drie├źntwintig jarige man verschillende persoonlijkheden en is verslaafd aan het drinken van bloed. De man sneed in zijn eigen armen, borst en buik en gebruikte zijn eigen bloed om op te drinken als hij geen ander bloed kon vinden.

De man vormde een gevaar voor zijn omgeving. Zo stuurde hij zijn vader langs bloedbanken om bloed te verzamelen en is hij zelfs een aantal keer opgepakt omdat hij mensen heeft neergestoken en gebeten om bloed te verzamelen. De artsen zijn nog bezig met het analyseren van deze vampier. Artsen vermoeden dat het te maken heeft met trauma’s uit de jeugd van de man.

Het medisch dossier van de man is behoorlijk uitgebreid. Zo heeft deze vampier man de diagnose dissociatieve identiteitsstoornis (DID), post-traumatische stress-stoornis (PTSS), chronische depressie en alcoholmisbruik.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *