Verspreiding Christendom met Turkse cd

Met een heel moeilijk woord is het bovenstaande te verklaren. Gospel Recordings Nederland heeft samen met Evangelie&Moslims een Turkse evangelisatie-cd gemaakt.

Wat is evangelisatie?

Dat is het verspreiden van het Christelijk geloof. De christenen willen de wereld hiermee op de hoogte brengen van Jezus en het Christendom. Het zijn dus een soort van missionarissen. En dit kan op verschillende manieren. En nu middels het uitbrengen van een CD die je voor 2 euro kunt kopen.

Waarom een Turkse CD?

In Nederland zijn er op dit moment ongeveer 385.00 mensen van Turkse afkomst. Dit betekent dat de Turken de grootste groep allochtonen zijn. De organisaties hadden al opnamen in het Turks, maar deze versies zijn herzien.

De CD is opgenomen in een christelijk radiostation in Turkije. En het is een geschenk van de christenen aan de Turken meldt christelijknieuws.nl.

Het doel is de Turken aan het denken zetten over het evangelie.

Is dit volgens jou een goed initiatief?

Comments

 1. beyhude says

  Zeker geen goed initiatief, gedoemd te mislukken. Verloren middelen, zeker in deze tijden van grote schaarste. 2 euro kan beter besteed worden aan voedingsmiddelen ter donatie aan voetselbanken.
  shame on you initiatiefnemers!

  Turkler ahmak mi, ki Hiristiyanligin hakikatini farkli bir toplumdan ogreniversin.
  Hiristiyanligida Yahudiligide Islamida, her turlu sapikligida bizden ii bilen yoktur bu alemde:D

 2. sumela says

  Het zijn altijd deze moslimlanden waar minderheden worden onderdrukt, die de grootste mond hebben over discriminatie!

  Niet_islamitische minderheden worden nog steeds onderdrukt. In veel moslimlanden mogen christenen niet zeggen dat Christus de Zoon van God is, omdat dit een ideologische gevaar is voor de islam.
  De oorspronkelijke bewoners van huidige Turkije en veel Arabische landen hebben tot op heden geen rechten, terwijl EU politicus moslims helpen grote mega Moskeen te bouwen, Islam lessen te volgen, Turkse en Arabische enclaves creëren in Europa.
  Vraag is waarom kunnen de 140 miljoen Christenen die in 35 Moslimlanden wonen en de oorspronkelijke bewoners zijn van die landen hun eigen geloof niet kunnen uitoefenen, hun kinderen geen christelijke namen geven, geen radio en tv uitzendingen in eigen taal volgen, is dit democratie? Turkije, Soedan, Pakistan, Marokko en Egypte moeten stoppen met de Christenen te terroriseren!
  Hoe is het mogelijk dat er zoveel anti_westerse Moslims helemaal door Turkije kunnen reizen en vrijwel onbelemmerd de grens met Europa over kunnen steken? Waarom moet dat paspoort opgedrongen worden aan de Turken die zich wel aan willen passen in Europa?
  Let op:niet lang geleden stonden de Turkse legers voor de poorten van Wenen. Het Turkse onderdrukking is er nog steeds, alleen neemt het nu de vorm aan van sluipende immigratie en een Turkse overheid die zich actief met in het buitenland wonende turken bemoeit en de Moslims organiseert. De ramkoers van de Turkse overheid wordt steeds duidelijker.
  Hoe deze gedachten binnen de huidige Islamitische organisaties worden toegepast, is een andere vraag en dient grondig geanalyseerd te worden.
  We hebben zelfs niet zoveel rechten als de Moslims in Europa! terwijl wij de oorspronkelijke bewoners zijn, Mensenrechten in moslimlanden bestaan gewoon niet…En dat sommige ons durven vergelijken met de valse immigranten uit moslimlanden?
  De moslims krijgen zoveel ruimte in heel Europa en zullen steeds harder roepen tot er eindelijk grenzen bereikt worden.
  Niet alleen Christenen zijn slachtoffer van de repressie. Ieder- een die de Turkse regeringspolitiek bekritiseert, loopt grote kans op vervolging: journalisten, advocaten, mensenrechtenactivisten. Op deze manier maakt het Europese Unie zich schuldig aan negationisme. Een uitspraak doen over genocide, over de bezetting van eiland Cyprus, over de rechten van de Koerden, Grieken en Armeniers, Dat staat haaks op de resoluties van het Europees Parlement waarin de genocides, onderdrukking van de alle minderheden in Turkije heel expliciet erkend en veroordeeld worden.
  Turken voelen zich heel sterk en dreigen nu al heel veel. De onverzoenlijke en intolerante houding van delen van de Turkse en Arabische machthebbers ook al is het verraderlijke EU regeringspolitiek. De huidige machthebbers in Turkije, de leger en Moslims zijn doodsbang voor schadeclaims van Armeense, Griekse Cyprioten en Koerdische slachtoffers en Bovendien druist zo’n historische terechtwijzing in tegen de trotse, nationalistische, patriottische gevoelens van de meeste Turken, een gevolg van de indoctrinatie van de leer van het Leger en islam. Zelfde Turken en arabieren in EU landen vormen een grote gevaar voor de stabiliteit van de lidstaten. Er blijft zowel op het politiek-ideologische als op het culturele en strikt nationalistisch en religieuze gebied de gerichtheid op islamitische landen erg groot. Integratie is onmogelijk. Islamieten zijn sinds 1400 jaar in geen enkele land geïntegreerd met een niet islamitische cultuur. Ze hebben uiteindelijk al die landen bezet. Landen waar ze oorspronkelijk als immigrant binnengedrongen waren, hebben ze verandert in een moslimland! Weliswaar – en daar wordt doorgaans te weinig rekening mee gehouden- worden ze hier ook nooit geïntegreerd.
  Op basis van dit etnische of religieuze elementen georganiseerd hoge emigratiegraad uit Turkije en andere Arabische landen tegen Europa is een grote wapen, en dit samen met de zwakke EU leiders vormt een grote gevaar voor EU volkeren.

  Turkije, Pakistan, Iran, Indonesië en Arabische landen zijn de landen waar minderheden worden onderdrukt! Denk maar aan de Christenen! Geef de Christenen hun grondgebied terug aub! Dan heb je pas recht van spreken!

 3. yon says

  Sumela, in turkije worden moslims onderdrukt, je denkt misschien “bullshit” maar door de seculiere staat worden de moslims daar onderdrukt door de kemalisme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *