Voor 1 euro geld sturen naar Turkije!

moneypass

Tegenwoordig maken we veelvuldig gebruik van het internet. Winkelen anno 2013 gaat via internet, apps downloaden gaat via internet, je reis boeken en vliegtickets betalen gaat via internet. Vaak heb je voor dit soort transacties een creditcard nodig. Een creditcard heeft voordelen, maar ook nadelen.

Ik heb iets ontdekt waarmee je wel alle voordelen hebt van een creditcard, maar niet de nadelen! Moneypass. Je kunt het zien als een opwaardeerkaart. Middels Ideal kun je geld op je Moneypass zetten. Vervolgens kun je de Moneypass gewoon gebruiken als een creditcard. Bedrijven erkennen de Moneypass als creditcard. Dus die goedkope lastminute vlucht van Rynair, of de auto die je wil huren kun je nu gewoon ook zonder creditcard betalen.

Een ander groot pluspunt is de partnerkaart. Hiermee is het mogelijk om voor maar 1 euro geld over te maken naar het buitenland. Dus stel je hebt een vriend of kennis in het buitenland die deze partnerkaart bij zich heeft en  plotseling in geldnood terechtkomt. De hoofdkaarthouder kan dan in realtime geld overboeken naar de partnerkaart. Vervolgens kan de ‘’partner’’ het geld zowel opnemen bij een geldautomaat of gewoon betalingen doen in een fysieke winkel.

Ook indien je geld naar familie in Turkije geld wil versturen kan dat met de partnerkaart. Zo heb je dus de hoge transactiekosten van het versturen van geld niet meer!

moneypass-geld-versturenAlle voordelen op een rijtje:
– makkelijk opwaarderen met Ideal
– geen BKR toetsing
– opwaarderen tot € 3750,-
– makkelijk betalen van apps
– real time geld sturen van hoofdkaart naar partnerkaart

De kaart aanschaffen kost eenmalig € 29,95. Vervolgens kun je in realtime makkelijk met Ideal opwaarderen. Wil jij de kaart aanschaffen of meer informatie?

Voor vragen en info kijk op www.moneypass.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *