Wilders, good gamer!

Is kritiek onderbouwd en slaat het ergens op dan is het gewenst.

Want met goed onderbouwde kritiek kunnen er vernieuwingen komen en zien mensen waar de fouten liggen. Je blijft alert.Maar is je kritiek niet feitelijk onderbouwd dan is dit niets anders dan anderen alleen je mening doordraven.

En dat is precies waar de heer Wilders al die tijd mee bezig is. Eerlijk is eerlijk, hij speelt zijn spelletje goed. Hij weet waar hij de snaar moet raken en welke moves hij moet maken om meer publiek te trekken. Toch hoop ik dat er in deze maatschappij genoeg mensen zijn die inzien waar Wilders werkelijk mee bezig is.

Wanneer ik praat over iemand moet ik ook voldoende onderlegd zijn om over diegene te kunnen oordelen.
Ik volg de heer Wilders sinds de film Fitna. De film waar eerst zoveel ophef is geweest en vervolgens het om een stukje plak en knipwerk ging.. wat naar mijn mening erg amateuristisch was.

Hierna is de zaak tegen Wilders aangespannen, hier heeft hij ook een hele mediahype van weten te maken en dit geheel in zijn eigen voordeel weten te trekken.

Hij weet overal zijn voordeel uit te trekken. Wat natuurlijk erg knap is als politicus. Alleen heerst er de vraag of het allemaal wel kan en mag wat hij doet? De boel een beetje opblazen, en angst zaaien.. Is dit in de voordeel van Nederland?

Zembla heeft pas geleden een documentaire gemaakt over Wilders. Wil je Wilders eens van een andere kant bekijken?

meer video’s

Comments

  1. says

    Ik vind dat Zembla niet verantwoordelijk over de PVV-gedoe maar wat Zembla heeft gezegd van blablabla over PVV maar Zembla weet helemaal niks van wat PVV ermee bedoelt.
    Zembla vertelt zelf ook onzin en verachtelijke programma ! PVV bedoelt wel heel goed wat er in nederland in de afgelopen 10 jaar gebeurd en wordt steeds erger dankzij de PvdA die laat maar islamiseren en zo komen veel moslims in aanraking van geweld, overval, bedreiging, klagen over rechten, klagen over discriminatie, belandt in de gevangenis, terroriseren,….enz……!
    Islams en moslims passen helemaal niet in Europa en willen ook niet aanpassen met de normen en waarden dus zij moeten maar beter terug gaan naar de islamitische land keren !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *